OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene

Boligene i Gartnerkvartalet blir bygget med god standard og med god planløsning i de nye, lyse leilighetene.

Leilighetene i Gartnerkvartalet hus 8 blir lyse, lettstelte og med en god standard. Det blir en generell takhøyde i boligene på cirka 2,5 meter, og med 14 mm enstavs eikeparkett på gulv i oppholdsrom. 

Det vil medfølge en sportsbod på cirka fem kvadratmeter til hver leilighet, bodene blir plassert i eget bodanlegg under bakken. I tillegg får alle leilighetene egen sportsbod. Heisen gjør garasjeanlegget i kjelleren lett tilgjengelig, og sykkelparkering blir etablert i kjeller og på terreng. 

Alle boligene får egen balkong eller terrasse. Boligene blir oppvarmet med fjernvarme via radiatorer. 

Kjøkken

Det leveres kjøkkeninnredning av typen Uno palett fra Sigdal kjøkken, med slett front i grå farge og håndtak i stål. Benkeplaten blir i laminat utførelse i farge grå marmor. 

Overskapene på kjøkkenet får en høyde på cirka 227 cm (fra gulvet), og under overskapene blir det lysarmatur med stikk. 

Illustrasjonsbilde av kjøkkenet i Gartnerkvartalet hus 6

Bad

På badet blir det rektangulære hvite fliser på vegg, 20x40 cm, og kvadratiske grå fliser på gulv størrelse 20 x 20 cm og 10 x 10 cm i dusjsonen. Baderomsgulvet får vannbåren gulvvarme. 

Toalettet blir vegghengt og i hvit porselen. Baderomsinnredningen leveres med hvite skuffer og benkeplate som går fra vegg til vegg, med støpt servant. Det blir avsatt plass til vaskemaskin og tørketrommel under benkeplaten på hver side av servantskapet. Over servanten monteres det speilskap med belysning og stikk. 

Taket får lys med downlights og dusjveggene blir innfellbare og i glass. Noen av leilighetene får separat WC-rom i tillegg til badet, her blir det vegghengt klosett, porselen servant og lysarmatur montert på vegg.

Illustrasjonsbilde av baderom Gartnerkvartalet