OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene

Boligene i Gartnerkvartalet blir bygget med god standard og med god planløsning i de nye, lyse leilighetene.

Leilighetene i Gartnerkvartalet hus 8 blir lyse, lettstelte og med en god standard. Det blir en generell takhøyde i boligene på cirka 2,5 meter, og med 14 mm enstavs eikeparkett på gulv i oppholdsrom. 

Det vil medfølge en sportsbod på cirka fem kvadratmeter til hver leilighet, bodene blir plassert i eget bodanlegg under bakken. I tillegg får alle leilighetene egen sportsbod. Heisen gjør garasjeanlegget i kjelleren lett tilgjengelig, og sykkelparkering blir etablert i kjeller og på terreng. 

Alle boligene får egen balkong eller terrasse. Boligene blir oppvarmet med fjernvarme via radiatorer. 

Kjøkken

Det leveres kjøkkeninnredning av typen Uno palett fra Sigdal kjøkken, med slett front i grå farge og håndtak i stål. Benkeplaten blir i laminat utførelse i farge grå marmor. 

Overskapene på kjøkkenet får en høyde på cirka 227 cm (fra gulvet), og under overskapene blir det lysarmatur med stikk. 

Illustrasjonsbilde av kjøkkenet i Gartnerkvartalet hus 6

Bad

På badet blir det rektangulære hvite fliser på vegg, 20x40 cm, og kvadratiske grå fliser på gulv størrelse 20 x 20 cm og 10 x 10 cm i dusjsonen. Baderomsgulvet får vannbåren gulvvarme. 

Toalettet blir vegghengt og i hvit porselen. Baderomsinnredningen leveres med hvite skuffer og benkeplate som går fra vegg til vegg, med støpt servant. Det blir avsatt plass til vaskemaskin og tørketrommel under benkeplaten på hver side av servantskapet. Over servanten monteres det speilskap med belysning og stikk. 

Taket får lys med downlights og dusjveggene blir innfellbare og i glass. Noen av leilighetene får separat WC-rom i tillegg til badet, her blir det vegghengt klosett, porselen servant og lysarmatur montert på vegg.

Illustrasjonsbilde av baderom Gartnerkvartalet

Passer ikke de oppsatte dagene, så finner vi gjerne et annet tidspunkt sammen med deg.

Mandag 21. september
kl 15.00 - 16.00
Torsdag 24. september
kl 15.00 - 16.00