OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Velkommen til salgsmøte for Gartnerkvartalet, hus 8

20. mars har du muligheten til å sikre deg en av de 81 leilighetene i Gartnerkvartalet hus 8. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett på salgsmøtet, men møtet er åpent for alle. Vil du bruke forkjøpsretten, må du melde deg på!

Hus 8 består av 81 to- til fireromsleiligheter. For å sikre deg en av disse leilighetene må du melde deg på og delta på salgsmøtet.

Meld deg på

Tid og sted for salgsmøtet

Tid: Onsdag 20. mars kl. 18.00. Dørene åpner kl. 17.00.
Sted: Veidekke AS, Skabos vei 4, Sjølyst – se kart (Lenke ut) (Google). 

På salgsmøtet får du vite mer om Gartnerkvartalet og kjøpsprosessen. Deretter kjøper OBOS-medlemmene bolig etter tur. Den som har vært medlem lengst får velge bolig først. Til slutt får ikke-medlemmer velge og kjøpe bolig etter loddtrekning. De som kjøper bolig på salgsmøtet signerer en forenklet, men bindende kontrakt.

Fullmakt 

Er du forhindret fra å møte opp selv? Da kan du sende en stedfortreder med signert fullmakt(Lenke ut).

Skal du benytte deg av ansienniteten til noen andre i familien? Da må du fylle ut og ta med deg skjema for å kjøpe og overføre salgskontrakt(Lenke ut).

Dette må du ha på plass før salgsmøtet

Finansiering

Vi må vite at du har finansieringen i orden før du kan kjøpe. På salgsmøtet må du derfor ta med et finansieringsbevis, eller telefonnummer til en i banken din som kan bekrefte finansieringen. OBOS-banken hjelper deg gjerne med dette(Lenke ut)(Lenke ut)

For å kunne bruke forkjøpsretten, må du i tillegg:

  • Være OBOS-medlem og ha betalt kontingenten.
  • Melde deg på salgsmøtet før det starter.
  • Møte opp til salgsmøtet i god tid. 

Kom i god tid

Vi bruker listen over påmeldte til å registrere deg når du ankommer salgsmøtet. Kommer du for sent må du velge bolig til slutt, uansett om du er medlem eller ikke.

Ja, jeg vil delta på salgsmøtet for Gartnerkvartalet

E-post er ikke gyldig.