OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk

Boligen din i Gartnerkvartalet

I Gartnerkvartalet kan de fleste finne en bolig som passer. Toroms, treroms eller fireroms? Valget er ditt! Og balkong får du selvsagt uansett.

karusellbilde: 1280Gartnerkvartalet-Hus2

Gartnerkvartalet er en fortsettelse av suksessen Gartnerløkka, et boligprosjekt i samme område. Sammen med Veidekke Eiendom skal OBOS bygge nærmere 1500 boliger på Løren.  

Etter planen vil hele Gartnerkvartalet bestå av åtte bygg med til sammen cirka 540 boliger og cirka 10 mål med grøntområder. Noen av byggene vil organiseres som borettslag, og noen vil organiseres som sameie. Første trinn er et sameie, og salget er i gang.

Boligtyper, planløsninger og priser

Hus 5 - borettslag - i salg nå

I hus 5 vil det bli totalt 46 leiligheter i Kirsebærlunden borettslag. Her kan du velge mellom to- til fireromsleligheter på 43-83 kvadratmeter. Åtte av disse vil ha mulighet for hybelløsning. Mange av leilighetene er solgt, men det er fortsatt noen igjen. Byggingen er i gang og overtagelse blir mellom november 2019 og februar 2020.

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt

Hus 4 - borettslag - i  salg nå

I hus 4 blir det 65 nye andelsleiligheter i Plommehagen borettslag. I dette huset kan du velge mellom et variert utvalg av to- til fireromsleiligheter på 40 - 126 kvadratmeter.
Seks av fireromsleilighetene har mulighet for hybelløsning. Mange av leilighetene er solgt men det er fortsatt noen ledige. Byggingen er i gang og bygget ferdigstilles mellom juni og september 2019

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt

Hus 3 - selveier - byggingen er i gang

Byggingen av de 73 selveierleiligheter i hus 3 er i gang, og i juni 2019 vil de første beborene kunne flytte inn. Gartnerkvartalet har vakt stor interesse, og etter salgsstart er det bare en ledig penthouseleilighet igjen i hus 3. 

 Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt

1280Gartnerkvartalet-Interior1280Gartnerkvartalet-Interior
Leilighetene får lyse vegger, parkettgulv, flislagt bad og et stilrent kjøkken. Store vindusflater slipper inn mye dagslys i rommene og gir boligene et luftig preg.

Hus 1 og 2 er nå utsolgt

Alle boligene i hus 1 og 2 i Garnterkvartalet er nå solgt. 

Prospekt for hus 1 (utsolgt) 

Prospekt for hus 2 (utsolgt)

Kvalitet, standard og tilvalg

Interiørløsningene er nøye gjennomtenkte, og har god standard. Leilighetene leveres med enstavs eikeparkett.  Kjøkkeninnredningen får slett, innredning og benkeplater i laminat. Du kan kostnadsfritt velge mellom grå, mellomgrå, mørkegrå eller hvit.

Badene leveres med gulvvarme og grå fliser på gulv/hvite fliser på vegg. Klosettet er vegghengt. Benkeplate med servant, speilskap med belysning og servantskap med skuffer. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Dusjvegger i glass.

Er du tidlig ute med å kjøpe bolig, vil du få muligheten til å bestemme mer selv. Du kan påvirke hvordan leiligheten ser ut ved å velge tilvalg på for eksempel parkett, kjøkken, elektro og innerdører.

Balkonger og terrasser

Alle leilighetene får egen balkong eller markterrasse, de fleste vendt mot sør og vest. 

Flere av toppleilighetene får store takterrasser på over 40 kvadratmeter. Her får du det som kongen på haugen, med vid utsikt i retning fjorden, Holmenkollen, Ekeberg og Groruddalen. Høyden vil gjøre dette til stedet å være for og nyte de siste solstrålene de sene og late sommerdagene. Her vil man også kunne etablere egne dyrkningsparseller i høyden.

1280Gartnerkvartalet-Markterrasse1280Gartnerkvartalet-Markterrasse
Leilighetene i første etasje får romslige og private uteplasser.

Parkering og heis

De fleste leilighetene selges med parkeringsplass i underjordisk garasjeanlegg inkludert. Fra garasjeanlegget blir det heis opp til alle etasjer.

Ti mål med grøntareal

Byggene er organisert rundt en stor gårdspark. I tillegg er det arealer mellom de enkelte byggene, som vi kaller mellomtun. Dette gir samlet 10 mål å boltre seg på, for liten og stor. 

 utomhusplan for boligprosjektet GartnerkvartaletGartnerkvartalet får cirka ti mål med flotte grøntarealer.

Last ned utomhusplan