project logo
Gartnerløkka på Løren

244 leiligheter – borettslag og sameie

Livet i Gartnerløkka

Lyst til å bo urbant og grønt? I Gartnerløkka på Løren dukker det opp flunkende nye leiligheter i kort avstand fra både sentrum og marka.

Rett utenfor boligene kommer en fem mål stor park, der barna kan sykle og ake og du kan slappe av med ei bok under et av trærne.
Rett utenfor boligene kommer en fem mål stor park, der barna kan sykle og ake og du kan slappe av med ei bok under et av trærne.

Ta med kaffekoppen ut i din egen hage, eller ha full oversikt over barnas herjinger i lekeapparatene fra balkongen din. Kommer du fra lørdagshandelen med tunge bæreposer, er det bare å parkere i garasjekjelleren og ta heisen opp til leiligheten.

Barnehage med fortrinnsrett

Hvor deilig ville det ikke vært å ha barnehagen like ved der du bor? I hus 4 har den private kunnskapsbarnehagen Espira åpnet, der barn som bor i Gartnerløkka blir prioritert ved opptak.

Det finnes også flere andre barnehager like i nærheten, blant annet Kanonen barnehage to kvartaler unna.

Skoler i gangavstand

250 meter unna utgangsdøra finner du nye og topp moderne Løren skole. Sinsen barneskole, Refstad skole og Frydenberg ungdomsskole ligger også rett i nærheten.

Buss og bane tett på

I april 2016 åpnet Lørenbanen, med en ny T-banestasjon i Peter Møllers vei – kun noen få minutters gange fra boligene. Det tar cirka ti minutter med banen til sentrum. Et stort utvalg av busser stopper også like i nærheten, inkludert nattbuss, flybuss og TIMEkspressen. 

Gjør innkjøpene i nærområdet

På Løren er det et bredt utvalg av alt fra vanlige dagligvarebutikker til mer spesiell nisjebutikker. Du kan også spise ute på en av restaurantene i området.

IMA59120IMA59120
Bor du i Gartnerløkka har du et stort utvalg av butikker like rundt hjørnet.

Aktiv fritid

Lillomarka ligger en ti minutters T-banetur unna, og er perfekt for treningsturer og naturopplevelser både sommer og vinter.

Det finnes et rikt tilbud av organiserte aktiviteter for både barn og voksne i nærområdet. Alt fra fotball, håndball og andre lagidretter til kampsport, sykkel og tennis – og mye mer.

Kvinne har kaffepause i sola på en krakk på Løren.
Kvinne har kaffepause i sola på en krakk på Løren.
Du er aldri langt fra god kaffe hvis du bor på Løren. 

Kultur i nabolaget

Er du interessert i kunst og kultur, er det mye spennende som skjer i Kanonhallen (kanonhallen.no) ved Løren torg. Her er det stor takhøyde i dobbel forstand, og trenger du god plass til et arrangement kan du leie den.