project logo
Gartnerløkka på Løren

244 leiligheter – borettslag og sameie

Boligen din i Gartnerløkka

Privat hage med grønnsaksseng i første, eller luftig balkong med blomsterkasse i femte? To, tre eller fire rom? Leilighetene på Gartnerløkka varierer både i størrelse og utforming, slik at du kan finne en som passer dine behov.

Alle leiligheter får egen balkong eller terrasse – de fleste vendt mot sør og vest.
Alle leiligheter får egen balkong eller terrasse – de fleste vendt mot sør og vest.

Gå direkte til:

Kort om Gartnerløkka

Gartnerløkka vil bestå av fem bygg som omkranser en stor og solfylt gårdspark på nesten fem mål. Totalt skal vi bygge 244 leiligheter, og alle disse er nå solgt. 

  • Trinn 1 består av to bygg med 53 borettslagsleiligheter
  • Trinn 2 består av ett bygg med 64 borettslagsleiligheter
  • Trinn 3 består av ett bygg med 30 selveierleiligheter
  • Trinn 4 består av ett bygg på syv etasjer med 97 selveierleiligheter

Lys, balkonger og terrasser

Alle leilighetene i Gartnerløkka får store vindusflater som slipper inn ekstra mye dags­lys. Alle leilighetene har balkong ­– noen har til og med to – ­og de som ligger på bakkeplan har terrasse og de fleste har i tillegg egen uteplass. En av leilighetene har et uteområde på hele 150 kvadratmeter.

Fasader med visuell variasjon

Kremhvit hovedfarge kombinert med både grafittgrå og gyllent trepanel bryter opp inntrykket av de utvendige veggene og lager liv og variasjon. Vinduene varierer i størrelse for å skape enda mer spill i fasadene.

Illustrasjon som viser gårdsrom med pergola, dame som er ute og går og jente som løper i gresset. Gartnerløkka på Løren.
Det legges opp til variasjon i husfasadene for å skape en god ramme rundt livet i gårdsrommet.

Helsevennlig inneklima

I samarbeid med Astma­ og Allergiforbundet har vi hele veien gjort bevisste valg for å gi deg et best mulig inneklima:

  • God ventilasjon
  • Helsevennlige materialer
  • Optimal oppvarmingsløsning
  • Enkel rengjøring
  • Tørkenisje til badet

Moderne og nøytralt

Alle rom får moderne design og nøytrale farger. Kjøkkeninnredningen er fra Sigdal, med slette, hvite fronter. Alt er lagt til rette for integrerte hvitevarer, som du kan bestille sammen med leiligheten hvis du vil.

På badene er det flisbelagte vegger og gulv, og vegghengt klosett. En praktisk tørkenisje gjør klestørken enklere og inneklimaet bedre. Gulvene i stua og på soverommet får lys parkett.

Prosjektnavn: Gartnerløkka
Beliggenhet:Løren
Illustrasjoner som viser dame som soler seg på balkongenProsjektnavn: Gartnerløkka
Beliggenhet:Løren
Illustrasjoner som viser dame som soler seg på balkongen
Alle leilighetene har egen balkong, og noen har til og med to stykker. Leilighetene på bakkeplan får terrasser, og de fleste av disse får i tillegg egen uteplass.

Grønt og livlig gårdsrom

De fem husene som utgjør Gartnerløkka blir plassert rundt en stor, solfylt gårdspark på nesten fem mål. Her kommer planter, buskvekster, trær og frukttrær.

Det blir også benker, hellelagte stier, små koller, lekeapparater og en delvis overbygget grillplass. Kort sagt; et sted hvor både barn og voksne kan slappe av og utfolde seg.

Garasjeanlegg og sportsboder

Parkeringskjeller under gårdsrommet sørger for trygg oppbevaring av bilen din. I et separat bodanlegg har hver leilighet en sportsbod på cirka fem kvadratmeter. Garasje og boder er lett tilgjengelig både via heis og trapper.