Hopp til innholdet

Om Hoffs Hage

Boliger
66 leiligheter
Størrelse
2 til 4 rom
Status
Venter på å få godkjent reguleringsplan
Salgsstart
Planlagt første halvår 2020
Innflytting
Planlagt fra årsskiftet 2021/2022
Organisering
Ikke avklart

Sentralt mellom Smestad og Skøyen

OBOS planlegger et nytt boligprosjekt i Hoffsveien 47–49. Etter planen vil vi bygge 66 leiligheter fordelt på fire punkthus med særpreg, tegnet av Lund Hagem Arkitekter.

Du vil kunne velge mellom to-, tre- og fireroms i ulike størrelser. Boligene vil få generell høy standard, med heis og parkering i underjordisk garasjeanlegg. 

Beliggenhet

Boligene får adresse Hoffsveien 47–49, og ligger sentralt mellom Smestad og Skøyen, med umiddelbar nærhet til grøntområder og Smestaddammen. Det er også kort vei til Frognerparken og Bygdøy, som har fine tur- og rekreasjonsområder.

Like i nærheten av boligene finner du både Smestad barnehage og Smestad barneskole. Det er også flere andre barnehager og skoler i området. 

I gangavstand finner du Skøyen, med en rekke butikker og servicetilbud. Dette er også et av Oslos beste kollektivknutepunkter med tilbud om tog, flytog, busser, trikk og taxi samlet på ett sted. 

Fra boligene er det heller ikke langt til busstoppet i Hoffsveien og T-banestoppet Smestad, som tar deg til Majorstuen på fire minutter. 

Status i planleggingsprosessen

Søknad om regulering er sendt til Plan- og bygningsetaten, og venter på å få godkjent reguleringsplan.

Meld interesse for Hoffs Hage

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når salget starter.

Bli medlem

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Anne Kari Sterten

Prosjektselger