OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om Hoffsveien Hage

Boliger
66 leiligheter
Størrelse
2 til 4 rom
Status
Venter på godkjent rammesøknad
Salgsstart
Forventet andre halvår 2020
Innflytting
Forventet 2023
Organisering
Ikke avklart

Sentralt mellom Smestad og Skøyen

OBOS planlegger et nytt boligprosjekt i Hoffsveien 47–49. Etter planen vil vi bygge 66 leiligheter fordelt på fire punkthus med særpreg, tegnet av Lund Hagem Arkitekter.

Du vil kunne velge mellom to-, tre- og fireroms i ulike størrelser. Boligene vil få generell høy standard, med heis og parkering i underjordisk garasjeanlegg. 

Beliggenhet

Boligene får adresse Hoffsveien 47-49, og ligger sentralt mellom Smestad og Skøyen.  Det er kort vei til Smestaddammen, Frognerparken og Bygdøy, som har fine tur og rekreasjonsområder.

Like i nærheten av boligene finner du både Smestad barnehage og Smestad barneskole. Det er også flere andre barnehager og skoler i området. 

I gangavstand finner du Skøyen, med en rekke butikker og servicetilbud. Dette er også et av Oslos beste kollektivknutepunkter med tilbud om tog, flytog, busser, trikk og taxi samlet på ett sted. 

Fra boligene er det heller ikke langt til busstoppet i Hoffsveien og T-banestoppet Smestad, som tar deg til Majorstuen på fire minutter. 

Status i planleggingsprosessen

Regulering er godkjent. Nå venter vi på godkjent rammesøknad.

Meld interesse for Hoffsveien Hage

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når salget starter.

Bli medlem

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Anne Kari Sterten

Prosjektselger