project logo
Kværnerbakken i Oslo

131 leiligheter – borettslag

Boligen din i Kværnerbakken

Kværnerbakken i Kværnerbyen, illustrasjon av et lyst og åpent kjøkken i hus C.

Hopp rett ned til:

Størrelse, planløsning og boligtyper

Kværnerbakken borettslag består av tre hus med totalt 131 leiligheter. Salget har gått unna og nå er alle leilighetene solgt. 

Leilighetene får lyse og trivelige rom, parkettgulv, flislagt bad og kjøkken med smarte løsninger. På badet vil elektriske varmekabler gi deg komfortvarme hele året. Boligen for øvrig varmes opp med vannbåren fjernvarme. I Boligvelgeren får du en oversikt over plassering og planløsning:

Se din nye bolig i boligvelgeren

Kværnerbakken i Kværnerbyen, hus C.Kværnerbakken i Kværnerbyen, hus C.
Slik ser de tre byggene i Kværnerbakken ut fra torget Smeltedigelen i Kværnerbyen. 

Terrasser, balkonger og solforhold

Kværnerbakken blir liggende mellom Ekeberg og Vålerenga, i lia opp mot Konows gate. Alle leilighetene får egen balkong eller markterrasse, og flere får store, private takterrasser. I hver blokk vil det være én felles takterrasse som alle beboerne har tilgang til.

Kværnerbakken i Kværnerbyen, illustrasjon av en takterrasse i hus C.Kværnerbakken i Kværnerbyen, illustrasjon av en takterrasse i hus C.
Store, private takterrasser følger med flere av leilighetene i Kværnerbakken. 

Mange av leilighetene er enten gjennomgående eller har vinduer mot flere sider, noe som vi gi rikelig med lys. 

Heis og parkering

I kjelleren blir det et felles garasjeanlegg med sykkelparkering og heis opp til hver etasje. En del leiligheter selges med parkeringsplass inkludert i salgsprisen, men det er også mulig å kjøpe plass separat. 

Illustrasjon av en stue i Kværnerbakken. I bildet ser vi en gråbrun sofa, et lite firkantet stuebord og en liten rund puff. Fra stuen er det utgang til balkongen. Illustrasjon av en stue i Kværnerbakken. I bildet ser vi en gråbrun sofa, et lite firkantet stuebord og en liten rund puff. Fra stuen er det utgang til balkongen.
Standarden på leilighetene er gjennomgående god, med lysmalte vegger, parkettgulv, flislagt bad og hvitt kjøkken.