Hopp til innholdet
1
2
3

I salg nå

Byggestart

Innflytting

6 ledige boliger på Kværnerdammen townhouse og leiligheter

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Kværnerdammen borettslag

Kværnerdammen borettslag ligger i Kværnerbyen med kort gang- og sykkelavstand til det meste. Med buss er du på Oslo S innen fem minutter. 

I nærområdet mot nord ligger Vålerenga med sin karakteristiske trehusbebyggelse. Her finner du små kafeer, spisesteder og butikker. Mot øst ligger Svartdalsparken og Svartdalen med sin særpregede vegetasjon og turstier langs Alnaelva, over til Østensjøvannet og videre til Østmarka.

Velg mellom flotte townhouse på cirka 129 kvadratmeter eller to- til fireromsleiligheter i ulik størrelse. Boligene er tegnet av Arcasa arkitekter. 

Les mer om Kværnerbyen, utbyggingen og industrihistorien. 


Om boligene i Kværnerdammen

Boligene i Kværnerdammen borettslag ligger sentralt og rolig med nærhet til det meste. Her kan du bo mellom det urbane og grønne. Vi bygger townhouse og leiligheter for å skape et eget lite samfunn hvor historie og det morderne byliv møtes. Gjennomgående god standard med moderne og tidsriktige materialer, er kjennetegnene til boligene i Kværnerdammen.

Les videre

Ingen forkjøpsrett

Salgsmøtet er nå overstått, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det først til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Benedicte Wien

Benedicte Wien

Prosjektselger

Beate Wik

Beate Wik

Prosjektselger

Lyst til å ta en titt?

Torsdag 27. juni
kl 16.00 - 19.00
Søndag 30. juni
kl 12.00 - 13.30
Mandag 1. juli
kl 16.00 - 19.00
Torsdag 4. juli
kl 16.00 - 19.00
Søndag 7. juli
kl 12.00 - 13.30
Mandag 8. juli
kl 16.00 - 19.00