Hopp til innholdet

Om boligene i Kværnerdammen

Leilighetene og townhousene i Kværnerdammen borettslag vil ha en gjennomgående god standard med moderne og tidsriktige materialer, med kort avstand til byen og naturen.

Leilighetene får lyse overflater og en generell takhøyde på cirka 2,6 meter, som gir en ekstra følelse av lys, luft og rom. Det vil være heis opp til hver etasje. Boligene vil komme med romslige balkonger som vender mot sør og vest, i tillegg kan alle beboere benytte seg av en flott felles takterrasse i syvende etasje. 

Oppvarmning er basert på vannbåren varme med konvektor, og via ventilasjon. Det er elektrisk gulvvarme i baderomsgulv for komfort. 

Kjøkken

Kjøkkeninnredning blir levert i hvit, grepsfri utførelse med ekstra høye overskap fra danske Aubo. I leilighetene leveres det benkeplate i mørk, grå laminat med nedfelt vask. I townhousene er hvitevarer inkludert og ferdigmontert.

Illustrasjonen viser stuen i et townhouse i boligprosjektet Kværnerdammen

Bad

Badene i townhousene og leilighetene leveres med hvite fliser på vegg i 20 x 40 cm og grå fliser på gulv i 10 x 10 cm. Det vil bli rette innadslående dusjvegger, eller dusjvegger i glass med glassdør. Baderomsinnredningen kommer med skuffer i hvit utførelse, og med helstøpt servant. Det monteres speilskap med belysning og stikk over servant, og i taket vil det være downlights med dimmer. 

Det er avsatt plass til vaskemaskin/kondenstørketrommel på et av badene, samt vegghengt toalett i hvit porselen. I leiligheter som har eget WC-rom i tillegg, vil det bli levert vegghengt toalett, fliser på gulv og vaskeservant med speil over. 


Illustrasjonen viser en stue i Kværnerdammen