Slik blir boligene i Kværnerdammen

Kværnerdammen gir deg en sjelden mulighet midt i Oslo. Her kan du flytte rett inn i et nytt townhouse eller leilighet, i en skjermet del av Kværnerbyen med sjel og særpreg.

Illustrasjonen viser en stue i Kværnerdammen

Kværnerdammen borettslag vil bestå av 89 to- til fireromsleiligheter i varierende størrelse, i tillegg til 7 townhouse på ca. 129 kvadratmeter. Dette varierte utvalget av nye boliger gir deg muligheten til å finne akkurat det hjemmet som passer for deg.

Boligtyper, planløsninger og priser

Kværnerdammen består av 96 nye boliger. Her kan du velge mellom et godt utvalg av leiligheter eller townhouse:

  • 7 townhouse på ca. 129 kvadratmeter
  • 23 toromsleiligheter på 35 – 46 kvadratmeter
  • 32 treromsleiligheter på 65,5 –86,5 kvadratmeter
  • 27 fireromsleiligheter på 85 – 128 kvadratmeter

Noen av leilighetene er nå solgt, men det finnes fortsatt ledige boliger i Kværnerdammen. Byggestart for de nye boligene er vedtatt, og overtakelsesperioden er 15. februar – 14. mai 2019.

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt 

Illustrasjonen viser stuen i et townhouse i boligprosjektet Kværnerdammen. De store, urbane vinduene som slipper inn mye lys. I Kværnerdammen kan du flytte inn i et urbant og stilfullt townhouse på ca. 129 kvadratmeter.

Se to av boligene med VR-visning

Kvalitet, standard og tilvalg

Leilighetene får en gjennomgående god standard, med lys eikeparkett og kjøkken med hvite fronter med integrerte grep og benkeplate i grå laminat. Boligene leveres med balansert ventilasjon med varmegjenvinning, noe som legger til rette for et godt inneklima året rundt.

Hvis du er tidlig ute, har du mulighet til å sette ditt eget preg på boligen gjennom tilvalg. Du kan for eksempel endre på kjøkken, parkett, fliser, dører og el-punkter.

Illustrasjonen viser et soverom i boligprosjektet KværnerdammenDe nye boligene får en gjennomgående god standard med lys eikeparkett og mulighet for tilvalg.

Sjel og særpreg

Kværnerdammen blir liggende fint til i Kværnerbyen, med en nesten avskjermet plassering innerst på området. Deler av fasaden på den gamle industrihallen søkes bevart, og vil danne fasaden til sju unike townhouse. 

Dette gjør at Kværnerdammen får en helt egen sjel, ved at noe av særpreget fra det tidligere historiske industriområdet bevares. Rekken med townhouse vil ligge foran et L-formet bygg på åtte etasjer som rommer de 89 leilighetene i prosjektet.

Balkonger og uteplasser

De fleste leilighetene i Kværnerdammen får romslige balkonger som vender mot sør og vest. Det vil også etableres en felles takterrasse i sjuende etasje, som alle beboerne kan benytte seg av.

Det vil bli lagt stor vekt på å anlegge trivelige uteområder rundt boligene, hvor alle beboere skal kunne trives. Her skal det legges til rette for både sosialt samvær og muligheter for avslapping og rekreasjon. 

Illustrasjon som viser mennesker som nyter solen på en takterrasse i Kværnerdammen I sjuende etasje blir det anlagt en felles takterrasse som alle beboerne har tilgang til.

Heis, parkering og bod

I føreste etasje blir det automatisk parkeringsanlegg, sykkelparkering og boder. Herfra kan du ta heisen opp til etasjen du bor i. Det er mulig å kjøpe parkeringsplass i parkeringsanlegget i første etasje, eller i garasje under et nærliggende prosjekt.