OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
1
2
3

Utsolgt

Byggestart

Innflytting

Om Kværnertoppen borettslag

Kværnertoppen ligger sentralt til helt øverst i Kværnerbyen, kun fem minutters busstur fra Oslo sentrum.  Kværnertoppen borettslag består av tre hus med totalt 212 leiligheter fordelt på to- til femromsleiligheter.  Alle leilighetene får balkong eller uteplass på bakkeplan. 

I kjelleren blir det parkeringsplasser for biler og sykler, alle leilighetene vil i tillegg få en egen sportsbod. Det er heis opp til hver etasje fra garasje- og bodanlegget. I gårdsrommet foran de lyse fasadene blir det bilfritt og godt tilrettelagt for lek og opphold med variert beplantning, lekeapparater, sittegrupper, sykkelparkering og belysning. 

Les mer om Kværnerbyen, utbyggingen og industrihistorien.


Last ned dokumenter

Om leilighetene - Kværnertoppen

Lyse leiligheter med en gjennomgående god standard kjennetegner Kværnertoppen borettslag. Både den lyse utvendig fasaden og interiøret jobber sammen for å gi en romslig og lys leilighet. Takhøyden er ca. 2,5 meter og sammen med store vindusflater i stua gir det en god romfølelse.

Les videre

Ingen forkjøpsrett

Salgsmøtet er nå overstått, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det først til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Benedicte Wien

Benedicte Wien

Prosjektselger

Det finnes 1 salgstrinn til, med 1 ledige boliger på Kværnertoppen i Kværnerbyen