OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Kværnertoppen

Leilighetene i Kværnertoppen har gjennomgående god standard med en takhøyde på ca. 2,5 meter, som gir ekstra følelse av lys og rom.

I kværnertoppen kan du sikre deg en lys og funksjonell leilighet med utsikt over byen. Leilighetene leveres med lysmalte vegger, trestavs hvit, mattlakerte parkettgulv. Det leveres downlights både i entre/gang og dusj/bad/WC.

I stuen er det store vindusflater som slipper inn mye lys. Undersiden av balkonger males hvite, og gir dermed ekstra lysrefleksjon og en pen fasade. 

Bad

Gulv på bad, dusj/WC og separate WC leveres med fliser 10x10 cm med matt utførelse og lys farge. Baderomsvegger og vegger i dusj/WC vil få lyse fliser på 40x20 cm. Øvrige vegger er gips eller betong malt i lys farge. Bad, WC/dusj og WC leveres enten plassbygd eller som prefabrikkerte våtromsmoduler.

Kjøkken

Kjøkkenet er hvitt kjøkken med glatte skapfronter og  stålhåndtak. Kjøkkeninnredning leveres med glatte hvite fronter
med faset kant og bøylehåndtak i børstet stål. Benkeplaten er i mørk, grå laminat. Ved å installere LED-lys over benkeplaten kan belysningen enkelt tilpasses det enkelte kjøkken. Du vil finne beholdere for kildesortering i tre fraksjoner i skap under benk.

Oppvarming og heis

Leilighetene blir tilknyttet fjernvarmeanlegg og varmes opp med vannbåren varme i radiatorer. På badet blir det elektriske varmekabler. 

Det er heis opp til hver etasje, og leilighetene leveres med porttelefon samt TV- og bredbåndstilknytning.

Balkonger og uteplasser

Alle leilighetene får balkong eller uteplass på bakkeplan. I tillegg bygges det en felles vestvendt, fritt beliggende takterrasse på hvert hus, som alle beboerne får tilgang til.

Trinnet har egen portal mot Ingeniørveien, hvor det er lett tilgang til gårdsrommet. Med beliggenhet mot Enebakkveien som er en blindvei uten gjennomgangstrafikk, og med urskogen rett utenfor, er det både barnevennlig og trygt.   

Heis, parkering og bod

I kjelleren blir det parkeringsplasser for biler og sykler samt sportsboder. Herifra kan du ta heisen rett opp til din etasje. Alle leiligheter får egen sportsbod og de resterende leilighetene på trinnet har alle garasjeplass inkludert i prisen.