Slik blir boligene i Kværnertoppen

I Kværnertoppen borettslag kan du velge mellom alt fra toroms- til femromsleiligheter.

Illustrasjonen viser et grønt gårdsrom i boligprosjektet Kværnertoppen

Kværnertoppen vil bestå av 212 leiligheter fordelt på tre hus med til sammen ti oppganger. Alle leilighetene blir organisert som ett borettslag, men salget deles opp i flere trinn.

Boligtyper, planløsninger og priser

Fjerde trinn – i salg nå

Vi har startet salget av de siste 55 leilighetene i Kværnertoppen borettslag. Du kan velge mellom to- til fireromsleiligheter på 33 – 82 kvadratmeter. 

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt

Tredje trinn– i salg nå

I februar startet vi salget av 67 nye leiligheter i Kværnertoppen borettslag. I dette trinnet kan du velge mellom to- til femromsleiligheter på 36 – 118 kvadratmeter. Det finnes fortsatt ledige leiligheter i dette trinnet. Byggestart er vedtatt, og det blir innflytting fra 15. august – 14. november 2019.

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt

Andre trinn – i salg nå

Trinnet består av 52 nye toroms- til femromsleiligheter i hus A og B. Leilighetene varierer i størrelse fra 52 til 107 kvadratmeter. I boligvelgeren kan du klikke deg rundt i bygget og få full oversikt over størrelser, planløsninger og priser. Byggestart er vedtatt, og det blir innflytting fra 1. april – 30. juni 2019.

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt

Illustrasjon som viser andre salgstrinn i KværnertoppenIllustrasjon som viser andre salgstrinn i Kværnertoppen
I andre salgstrinn kan du velge mellom 52 flunkende nye boliger i hus A og hus B.

Første salgstrinn – utsolgt

Første salgstrinn består av toroms- til femromsleiligheter. Størrelsene varierer fra 49,5 til 132,5 kvadratmeter. Alle boligene i første trinn er nå solgt. Innflytting fra 1. april – 30. juni 2019.

Last ned prospekt  

Kvalitet, standard og tilvalg

Standarden på leilighetene er gjennomgående god. Her får du lysmalte vegger, parkettgulv, flislagt bad og et hvitt kjøkken med glatte skapfronter og stålhåndtak. 

Leilighetene blir tilknyttet fjernvarmeanlegg og varmes opp med vannbåren varme i radiatorer. På badet blir det elektriske varmekabler. Komfortvarme hele året, med andre ord. 

Det er heis opp til hver etasje, og leilighetene leveres med porttelefon samt TV- og bredbåndstilknytning.

Illustrasjon av en lys og åpen stue i Kværnertoppen, med utgang til privat balkong.Illustrasjon av en lys og åpen stue i Kværnertoppen, med utgang til privat balkong.
Mange av leilighetene er enten gjennomgående eller har vinduer mot flere sider. Det gir rikelig med lys. 

Tilpass interiøret etter din smak

Er du tidlig ute med å kjøpe bolig, kan du påvirke standarden ved å gjøre tilvalg i interiøret. Du kan for eksempel endre på kjøkken, parkett, fliser, dører, farge på veggene og el-punkter.

Balkonger og uteplasser

Alle leilighetene får balkong eller uteplass på bakkeplan. I første salgstrinn får fire av leilighetene to balkonger, fire får både balkong og uteplass på bakkeplan og tre får privat takterrasse i tillegg til balkong. I tillegg bygges det en felles takterrasse på hvert hus, som alle beboerne får tilgang til.

Heis, parkering og bod

I kjelleren blir det parkeringsplasser for biler og sykler samt sportsboder. Herifra kan du ta heisen rett opp til din etasje. Leilighetene på tre, fire og fem rom selges med parkeringsplass inkludert. Alle leiligheter får egen sportsbod.

Arkitektur og uteområder

Fasadene får en kombinasjon av lys puss og fargede plater – en løsning som gir lys til omgivelsene samtidig som fasadene blir varierte og dynamiske. Undersiden av balkongene males hvite. Det er pent, og gir samtidig god lysrefleksjon. 

Gårdsrommet blir bilfritt og godt tilrettelagt for lek og opphold med variert beplantning, lekeapparater, sittegrupper, sykkelparkering og belysning.

Illustrasjon av Kværnertoppen ett fra Enebakkveien.Illustrasjon av Kværnertoppen ett fra Enebakkveien.
For å slippe inn mest mulig lys, og gi god utsikt, varierer høyden på husene fra fire til åtte etasjer.

   
Nysgjerrig på priser og plantegninger?
Få full oversikt i boligvelgeren.