Hopp til innholdet

Om Kværnerdammen townhouse og leiligheter

Leilighetene og townhousene i Kværnerdammen borettslag vil ha en gjennomgående god standard med moderne og tidsriktige materialer, med kort avstand til byen og naturen.

Leilighetene og townhousene vil ha en takhøyde på cirka 2,6 meter som gir en ekstra følelse av lys, luft og rom. Det vil være heis opp til hver etasje. Boligene vil komme med romslige balkonger som vender mot sør og vest, i tillegg kan alle beboere benytte seg av en flott felles takterrasse i syvende etasje. 

Oppvarmning er basert på vannbåren varme med radiatorer og via ventilasjon. Det er elektrisk gulvvarme i baderomsgulv for komfort. 

Kjøkken

Leilighetene og townhousene vil ha gulv i 14 mm tre-stavs- eller en-stavs hvitlasert eikeparkett på stue, kjøkken og soverom. Det vil bli levert standard kjøkkeninnredning i hvit, grepsfri utførelse med ekstra høye overskap. Skapene vil være cirka 228 centimeter over gulv, levert av type AUBO Venezia Bianco matt/ Sigdal Horisont (el. tilsv.). I townhousene og noen av leilighetene er hvitevarer inkludert og ferdigmontert. Benkeplatene vil komme i mørkgrå laminatutførelse, med nedfelt vask. 

Illustrasjonen viser stuen i et townhouse i boligprosjektet Kværnerdammen

Bad

Badene i townhousene og leilighetene leveres med hvite fliser på vegg i 20 x 40 cm og grå fliser på gulv i 10 x 10 cm. Det vil bli rette innadslående dusjvegger, eller dusjvegger i glass med glassdør. Baderomsinnredningen kommer med skuffer i hvit utførelse, og med helstøpt servant. Det monteres speilskap med belysning og stikk over servant, og i taket vil det være downlights med dimmer. 

Det er avsatt plass til vaskemaskin/kondenstørketrommel på et av badene, samt vegghengt toalett i hvit porselen. Boligene har i tillegg eget WC-rom hvor det også vil bli vegghengt toalett, fliser på gulv og vaskeservant med speil over. 


Illustrasjonen viser en stue i Kværnerdammen

Lyst til å ta en titt?

22. april
kl 13.00 - 15.00
23. april
kl 16.00 - 19.00
26. april
kl 16.00 - 19.00
29. april
kl 12.00 - 13.30
30. april
kl 16.00 - 19.00