project logo
Kværnerlia i Oslo

131 leiligheter - borettslag

Boligen din i Kværnerlia

To, tre eller fire rom? Leilighetene i Kværnerlia varierer både i størrelse og utforming, slik at du kan finne den som passer deg best.

Illustrasjon av en bolig i Kværnerlia. Bildet viser stue og deler av kjøkkenet, og det står en kvinne ute på terrassen.

Gå rett til:

Størrelse, planløsning og boligtyper

Boligene i Kværnerlia er fordelt på tre hus med cirka 40 leiligheter i hver blokk, og alle leilighetene er nå solgt. De nye eierne har kunnet velge  mellom to-, tre- og fireromsleiligheter, hvor størrelsene varierer fra 44 til 138 kvadratmeter. I boligvelgeren kan du klikke deg rundt i bygget og få full oversikt over størrelser og planløsninger. 

Se din bolig i boligvelgeren

En illustrasjon som viser fasaden til Kværnerlia på kveldstid, med utsikt mot Vålerenga.En illustrasjon som viser fasaden til Kværnerlia på kveldstid, med utsikt mot Vålerenga.

Les mer om boligene og se de ulike planløsningene i prospektene for: 

Kværnerlia hus A (utsolgt)

Kværnerlia hus C (utsolgt)

Kværnerlia hus B (utsolgt) 

Vedlegg til prospekt for hus A, B og C

Terrasser, balkonger og solforhold

Kværnerlia strekker seg fra Freserveien og oppover lia mot Konows gate. Flere av leilighetene har store, private takterrasser, og i hver blokk er det én felles takterrasse som alle beboerne i bygget har tilgang til.

Illustrasjon av en av takterrassene i Kværnerlia. På terrassen sitter det fire voksne mennesker og hygger seg.Illustrasjon av en av takterrassene i Kværnerlia. På terrassen sitter det fire voksne mennesker og hygger seg.De fleste leilighetene har balkong mot vest og får det solrikt om sommeren.

Heis og parkering

I kjelleren blir det parkeringsanlegg, sykkelparkering og boder, med heis opp til etasjen du bor i. 

Vannbåren varme

Det er vannbåren varme med radiatorer i hver leilighet. Hver enhet har egen måler for strøm og vann slik at du betaler for eget forbruk, ikke for andres. Du har også gulvvarme på badet.

Illustrasjon av en stue i Kværnerlia, med utsikt ut over Oslo sentrum.Illustrasjon av en stue i Kværnerlia, med utsikt ut over Oslo sentrum.

Tilpass interiøret etter din smak

Kunne du tenkt deg en annen parkett på gulvet eller en kontrastvegg i stuen? Kanskje noen andre skapfronter på kjøkkenet? Er du tidlig ute, kan du gjøre en del endringer i interiøret – slik at du setter ditt eget preg på det nye hjemmet ditt.

Vi gjør oppmerksom på at dette koster noe ekstra, men på den måten får du en bolig som du setter ditt personlige preg på.