OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
1
2
3

I salg nå

Byggestart

Innflytting

1 ledige boliger på Lillebergtunet hus A

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Lillebergtunet borettslag

Lillebergtunet borettslag blir liggende på toppen av Ensjø, med kort vei til T-banestasjonen. Herfra er du på Oslo S innen fem minutter.

Husene ligger mot syd og vest, og mange av leilighetene får en fantastisk utsikt. Kjøper du bolig her, flytter du inn i et veletablert boligområde i en trivelig og populær del av Oslo. 

Her kan du velge blant to- til fireromsleiligheter i ulik størrelse av høy kvalitet og standard. Boligene er tegnet av Spor arkitekter.

 


Last ned dokumenter

Om leilighetene i Lillebergtunet

Leilighetene i Lillebergtunet borettslag blir nye og moderne, de blir bygget med god kvalitet og standard. Lys, luft og rom er klare fellesnevnere for leilighetene. Boligene blir liggende på en liten høyde og får meget gode solforhold, som du kan nyte på balkongen fra morgen til kveld.

Les videre

Meld interesse for Lillebergtunet

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Ingen forkjøpsrett

Salgsmøtet er nå overstått, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det først til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Benedicte Wien

Prosjektselger

Karianne Nagell Prytz

Prosjektselger

Det finnes 1 salgstrinn til, med 1 ledige boliger på Lillebergtunet på Ensjø