OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Lillebergtunet

Boligene på Lillebergtunet vil bli bygget med god standard og kvalitet. Leilighetene blir lyse, lettstelte og moderne.

Leilighetene i Lillebergtunet borettslag blir lyse, moderne og lettstelte, med en god kvalitet og standard. I oppholdsrommene vil det bli lyspigmert trestavs eikeparkett, og alle boligene får enten markterrasse eller balkong. I 5. etasje vil det være en felles takterrasse, med flott utsikt over Oslo og fjorden, som alle beboere kan benytte seg av. 

Illustrasjonen viser et kjøkken i en av leilighetene i Lillebergtunet borettslag

Kjøkken

Leilighetene i Lillebergtunet leveres med 14 mm trestavs lys eikeparkett i stue og kjøkken. Kjøkkeninnredning er i hvit utførelse fra HTH med ekstra høye overskap. I kjøkkenet vil det være ferdigmonterte hvitevarer som integrert stekeovn, kjøle- og fryseskap, vaskemaskin og induksjonstopp. 

Benkeplatene kommer i mørk grå laminatutførelse med nedfelt kum og ventilator som leveres med integrert komfyrvakt. 

Illustrasjonen viser et kjøkken i en av leilighetene i Lillebergtunet borettslag

Bad

Badet leveres med hvite fliser på vegg i liggende, rektangulært format, og mellomgrå kvadratiske fliser på gulv. Baderomsinnredningen kommer med skuffer i hvit utførelse og med speilskap over vask med lys og stikk.

Taket vil få downlights med dimmer og det vil bli installert gulvvarme for komfort. Det vil være opplegg for vaskemaskin/kondenstørketrommel på ett av badene. Dusjveggene vil enten bli rette og innslående, eller dusjvegger i glass med glassdør. 

Leilighetene vil bli levert med eget WC bestående av fliser, malte vegger, samt vegghengt toalett og vaskeservant. 

Bilde av bad i boligene på Lillebergtunet hus A og B