OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Bilde av Hovindammen

Livet på Lillebergtunet

De nye boligene i Lillebergtunet borettslag blir liggende mellom Helsfyr og Hasle i bydel Gamle Oslo. Her flytter du inn i et veletablert bomiljø i et område som er i stor utvikling.

Blomstrende nabolag

Ensjø har begynt å blomstre for fullt, og er en del av det større området Hovinbyen. Her skal det legges til rette for et lyst, luftig og grønt område med parker, sykkel- og gangveier og et godt kollektivtilbud. De siste årene har flere og flere funnet sitt nye drømmehjem i området. I Lillebergtunet borettslag flytter du inn i et område som er på full fremmarsj i Oslo.

Gode kollektivforbindelser

Fra ditt nye hjem er det gangavstand til både Ensjø, Helsfyr og Hasle T-banestasjon. Tar du T-banen fra Ensjø, er du på Jernbanetorget på bare fem minutter.

Flere busser stopper også i nærområdet, noe som gjør det enkelt for deg å komme deg dit du skal. Fra Grenseveien kan du ta 21-bussen via sentrum og inn til Aker brygge. Bussen går også om natten, både på hverdager og i helgene

Illustrasjonsbilde av Ensjø t-banestasjon
Fra Lillebergtunet er det gangavstand til både Ensjø, Hasle og Helsfyr T-banestasjon.

Barnehager og skoler

I nærheten av de nye boligene ligger både Kampen barneskole, Hasle barneskole og Fyrstikkalleen videregående skole. Det er også flere barnehager i gåavstand fra de nye boligene.  

Bilde av Fyrstikkalleen skole
Det er flere skoler og barnehager i gangavstand fra de nye leilighetene. Blant annet Fyrstikkalleen – F21.

Flotte turområder

Lillebergtunet borettslag blir liggende rett i nærheten av Valle Hovin og Hovindammen, som er et kjent og kjært grøntområde for mange beboere på Ensjø. Her er det gode muligheter for rekreasjon og fritidsaktiviteter både på sommer- og vinterstid. Veien er heller ikke lang til Tøyenparken, Kampen park og Botanisk hage.