Slik blir boligene i Lillebergtunet

På en tomt mellom Grenseveien og Malerhaugveien skal OBOS bygge Lillebergtunet borettslag. Kjøper du bolig her, flytter du inn i et veletablert boligområde i en trivelig og populær del av Oslo.

Illustrasjonen viser en stue i en av leilighetene i Lillebergtunet borettslag

Lillebergtunet borettslag vil bestå av to hus på sju etasjer pluss sokkeletasje, med til sammen 92 leiligheter. Husene ligger mot syd og vest, og mange av leilighetene får en fantastisk utsikt. Prosjektet vil bestå av to-, tre- og fireromsleiligheter i varierende størrelse. 

Byggingen av Lillebergtunet starter i februar 2018, med innflytting fra desember 2019 til slutten av februar 2020.

Boligtyper, planløsninger og priser

Hus B - i salg nå

Vi har startet salget av de siste 48 boligene i Lillebergtunet borettslag. Her kan du velge mellom to- til fireromsleiligheter fra cirka 47 – 91,5 kvadratmeter. 

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt 

Hus A – i salg nå

Salget av de første 44 boligene i Lillebergtunet borettslag er i gang. Du kan velge mellom et godt utvalg av to-, tre- og fireromsleiligheter fra 47 – 91,5 kvadratmeter.

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt 

Illustrasjonen viser en stue i en av leilighetene i Lillebergtunet borettslag
I Lillebergtunet borettslag kan du velge mellom et stort utvalg av to- til fireromsleiligheter.

Kvalitet, standard og tilvalg

Leilighetene blir lyse, lettstelte og moderne. Det blir lys eikeparkett på alle gulv i oppholdsrom, samt fliser og gulvvarme på badet. Enkelte leiligheter får separat kjøkken. Dersom du er tidlig ute, kan du sette ditt eget preg på leiligheten gjennom tilvalg av blant annet kjøkken, parkett, fliser, dører og el-punkter.

Illustrasjonen viser et kjøkken i en av leilighetene i Lillebergtunet borettslag
Leilighetene blir lyse, lettstelte og moderne, med lys eikeparkett på gulvet i alle oppholdsrom.

Balkonger og uteplasser

Husene vil ramme inn et frodig, grønt og blomstrende tun med gangveier, sittegrupper, beplantning samt et bekkedrag med sti og et vannspeil. Tunet blir godt skjermet og tilbaketrukket. 

Alle boligene får enten markterrasse eller balkong, som vil vende inn mot tunet. Lillebergtunet borettslag vil ligge på toppen av Ensjø, og mange av leilighetene får en flott utsikt mot Oslofjorden. Det skal også anlegges en felles takterrasse i både hus A og B. 

Illustrasjonen viser mennesker som koser seg på en takterrasse om sommeren
Alle boligene får enten markterrasse eller balkong, i tillegg til en felles takterrasse i begge byggene.

Heis, parkering og bod

Det blir adkomst med bil fra Malerhaugveien ned i underjordisk parkeringsanlegg, med heis til alle etasjer. Lillebergbekken og vannspeilet blir opparbeidet i vestkanten av tunet. Det blir sykkelparkering både utvendig og inne i garasjeanlegget, og det legges til rette for el-billading som tilvalg. Innvendig vil det bli anlagt en felles bod for parkering av barnevogner.