Hopp til innholdet

VIF ønsker deg velkommen

Søndag 22. september fra 11.00 til 12.30 er det visningshelg på Lillebergtunet. Kom innom og møt spillere fra Vålerengas A-lag og få billetter til kveldens kamp mellom VIF – Viking.

De nye boligene ligger midt i Vålerengas kjerneområde – et perfekt sted hvor morgendagens Vålerengasupportere kan vokse opp.

Både OBOS og Vålerenga er opptatt av gode nærmiljøer og godt naboskap. Derfor vil spillere fra A-laget til Vålerenga dele ut billetter til kampen mellom Vålerenga og Viking som spilles kl. 18.00 senere samme dag, til alle som kommer innom visningen i Lillebergtunet.

Vinn en drømmedag på Intility Arena

Alle som kommer på visningshelgen kan også bli med i trekningen av egen losje for fire personer på en av Vålerengas kamper senere i høst:

  • En drømmedag for 4 pers når Vålerenga spiller kamp
  • Egen losje i losje i «OBOS-stua» (et rom ut mot banen i hjørnet mellom hovedtribunen og bortetribunen, som blant annet er utstyrt med sofaer) med all bevertning (mat og drikke) inkludert
  • Billetter på hovedtribunen hvis man ønsker å sitte ute når kampen spilles
  • Møte med Vålerenga-spillere og trener Ronny Deila etter kampen for en fotballprat
  • Gratis supporterutstyr følger selvsagt med

Lillebergtunet ligger mellom Grenseveien og Malerhaugveien, og har Intility Arena, der Vålerenga spiller sine hjemmekamper i Eliteserien, som en av side nærmeste naboer.

Obos_Visningshelg_Emblem_22sep_HIGHRES

Les mer om boligene i Lillebergtunet