Slik skaffer du deg bolig på Lillo gård

Å kjøpe en bolig er en stor investering. Vi guider deg gjennom kjøpet og tilbyr løsninger tilpasset ditt behov.

Illustrasjonen viser fasader på Lillo gård

Gå direkte til:

Status: I salg nå

Hus A, B, C og D på Lunden 

Vi har startet av 40 boliger i hus A og B og 67 boliger i hus C og D på Lunden. Her kan du velge mellom to- til fireromsleiligheter på 42 – 106 kvadratmeter. Alle boligene får egen balkong eller terrasse. 

Finn din bolig i boligvelgeren 
Last ned prospekt for hus A og B / Last ned prospekt for hus C og D

Hus 1 på Haugen 

De nye leilighetene på Lillo gård har solgt svært godt, men vi har fortsatt noen leiligheter til salgs i hus 1. Her kan du velge mellom tre- til fireromsleiligheter på 67 – 112 kvadratmeter. 

Finn din bolig i boligvelgeren / Last ned prospekt 

Hus 2, 3 og 4 på Haugen er utsolgt

Alle leilighetene i hus 2, 3 og 4 er nå solgt.

Må jeg være OBOS-medlem?

Du må ikke være OBOS-medlem for å kjøpe bolig på Lillo gård. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart. Det vil si at medlemmene får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer på salgsmøtet. Etter at OBOS-medlemmene har valgt og kjøpt sine boliger er det fritt frem for alle å kjøpe boligene som fortsatt er ledige.

Er du ikke OBOS-medlem? Du kan få forkjøpsrett med en gang ved å melde deg inn nå!

Priser

Boligene på Lillo gård er selveierleiligheter i et boligsameie. De har ikke fellesgjeld, og det er du som kjøper som sørger for hele finansieringen. En oversikt over leilighetene, planløsninger og priser finner du i boligvelgeren.

Finansiering

Vi trenger bekreftelse på at du har hele finansieringen i orden før du kan kjøpe en bolig. Det kan vi få gjennom et finansieringsbevis, eller ved å snakke med en i banken din. OBOS-banken hjelper deg gjerne med dette

Ekstra god rente i OBOS-banken

Det skal være lett å velge helt ny bolig! Derfor får du ekstra god rente på lån til ny bolig i våre boligprosjekter. Du kan låne inntil 85 prosent av kjøpesummen, og få mellomfinansiering til samme lave rente som på boliglånet.

Finn ut mer om OBOS Nyboliglån

Innbetaling

Boligene på Lillo gård er selveierleiligheter i et boligsameie. De har ikke fellesgjeld, og det er du som kjøper som sørger for hele finanseringen.

Når du skriver under på kjøpekontrakten betaler du en mindre del av kjøpesummen (maksimalt 10 prosent). Vi trenger også bekreftelse på at du har resten av finansieringen i orden, for eksempel gjennom telefon eller e-post fra banken din. Resten av kjøpesummen betaler du når du overtar boligen.

Felleskostnader

Når du overtar boligen betaler du et fast beløp i måneden til felleskostnader. Dette dekker blant annet kommunale avgifter, renhold av fellesarealer, snømåking og vaktmestertjenester. Størrelsen på felleskostnadene for den enkelte bolig finner du i boligvelgeren.

Utgifter til oppvarming, strøm og varmtvann får du en egen faktura på, basert på forbruket i din egen bolig.

Et trygt kjøp

Å kjøpe en OBOS-bolig er noe av det tryggeste du kan gjøre. Vi har bygget over 100 000 nye hjem siden starten i 1929, og forvalter i dag cirka 200 000 boliger. Alle våre nye boliger er bygget etter de nyeste forskriftene og standardene, og oppfyller alle tekniske krav. Vi har fem års reklamasjonstid på nye boliger, og følger deg opp også etter at du har flyttet inn. 

Gode grunner til å kjøpe helt ny bolig

Kontakt oss

Har du spørsmål om boligene, nærområdet eller kjøpsprosessen? Eller er du rett og slett klar for å sikre deg en ny bolig? Vi er bare en telefon eller e-post unna.

Vi bygger boligene på Lillo Gård