OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
1
2
3

I salg nå

Byggestart

Innflytting

0 ledige boliger på Haugen, bygg 1

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Haugen, bygg 1

Bygg 1 er den mest urbane bygningen i hele Lillo Gård-prosjektet. Bygget er plassert på Sandakerveiens høyeste punkt. Her er det lettvindt å komme seg rundt i Oslo, med hyppige bussavganger, i tillegg til T-bane på Storo. 

På gateplan mot Nycoveien vil det være butikk- og næringslokaler. Inngangen til leilighetene er plassert på den stille siden. Huset har heis. Alle leilighetene har minst en balkong på husets stille side. I tillegg har nesten alle lys fra to eller tre sider. På taket bygger vi en flott vestvendt takterrasse, med flott utsikt og gode solforhold, som alle beboere kan bruke.

Velg mellom tre- og fireromsleiligheter i ulik størrelse. Boligene er tegnet av 4B Arkitekter. 


Last ned dokumenter

Om leilighetene i Haugen, bygg 1

Leilighetene i Haugen sameie blir lyse og lettstelte, med enstavs hvitlasert eikeparkett på gulv. Alle leilighetene vil ha en egen balkong. Her kan du bo i en helt ny og moderne leilighet, i et flott område i byen.

Les videre

Meld interesse for Lillo gård

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Kontakt oss

Har du spørsmål? Vi hjelper deg gjerne!

Marius Holm

Prosjektselger

Eskil Flakstad

Prosjektselger