OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Lillo Gård, bygg 1

Leilighetene i hus 1 på Haugen er ferdig bygget og klare for overtakelse. Besøk visningsleiligheten vår for en opplevelse av leilighetene.

Leilighetene i sameiet Haugen blir lyse og lettstelte. På gulvene i stue, soverom og på kjøkken vil det bli en-stavs, hvitlasert eikeparkett med innslag av kvister. 

Det vil medfølge en sportsbod på fem kvadratmeter til hver leilighet, samt en klesbod på tre kvadratmeter. Byggningen vil ha heis fra første etasje og opp til hver overetasje. Alle leilighetene vil ha egen balkong i betong. Som beboer i sameie Haugen i Lillo Gård vil du ha tilgang til en flott vestvendt felles takterrasse, med gode solforhold og god utsikt. 

All oppvarming av leiligheten skjer med termostatstyrte, selvregulerende radiatorer og vannbåren gulvvarme på bad. Leilighetene får balansert ventilasjon. 

Illustrasjonen viser en stue i Lillo gård

Kjøkken

Kjøkkenet vil ha standard kjøkkeninnredning av type Sigdal Horisont, i hvitt med høyde 228 cm. Alle skuffer har dempet lukking. Det leveres led-lysarmaturer på underside av overskap. 

Benkeplaten leveres i mørk grå laminatutførelse med rett sveiset forkant. I leveransen inkluderes hvitevarer av type Siemens (el. tilsv.) I benkeplaten vil det monteres en underlimt kum type Intra. 

Illustrasjon som viser stue og kjøkken i Lillo gård

Bad

Badet får lysegrå fliser, 10x10 cm, på gulv og hvite, blanke fliser, 30x20 på vegg.  Toalettet blir vegghengt og i hvitt porselen. Det monteres egen vannkran og eget avløp for vaskemaskin på bad. 

Benkplaten blir 80 cm bred og heldekkende , med rektangulær vask i hvitt. Platen får en underliggende, hvit skuffeseksjon med to skuffer og dempet lukking. Over vask monteres hvite skap med hyller og speildører. Dusjen vil ha rette, innadslående vegger i klart, herdet glass. 

Leverandør av benk, benkeplate og overskap er Sigdal (el. tilsv.).

Illustrasjon som viser et bad i boligprosjektet Lillo gård i Nydalen