OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Bildet viser to gutter som nyter livet i grønne uteområder i Nydalen

Livet på Lillo Gård

Ønsker du deg en ny leilighet i det stadig mer populære boligområdet i Nydalen? På Lillo gård flytter du inn i en funksjonell og moderne leilighet, i et område som er under full utvikling.

Ærverdige Lillo gård blir hovedattraksjonen i det nye boligprosjektet OBOS skal bygge i Nydalen. Her skal det reises 11 blokker med til sammen 415 nye leiligheter med god standard.

Alt du trenger i nærmiljøet

I tillegg til de nye boligene, skal det opparbeides et torg i og rundt gamle Lillo gård. Her skal det etableres matbutikker, konditori, blomsterforretning, kafé og et torg med små butikker for kvalitetsmatvarer. I det gamle vernede hovedhuset til gården skal det åpnes en restaurant, som vil bli et naturlig samlingspunkt for hele området.

Storo Storsenter ligger noen få minutters gange fra Lillo gård. Der kan du boltre deg i 130 butikker, fordelt på 56 tusen kvadratmeter. Du finner også flere andre butikker i området, og like bort i veien er arbeidet i gang med å bygge landets største kino.

Oversikt over Lunden i Nydalen
Fra din nye leilighet er det bare en kort spasertur bort til Storo Storsenter.

Et knutepunkt for kollektivtrafikken

På Lillo gård bord du virkelig midt i smørøyet når det gjelder å komme seg fra A til Å. Et stort utvalg av busser går i området, så herfra er det enkelt å komme seg dit du skal. Fra Storo T-banestasjon er det hyppige avganger i begge retninger, i tillegg går flere trikkelinjer fra trikkestoppet i Grefsenveien.

37- bussen går hvert femte minutt i rushtiden, og har ellers hyppige avganger fra morgen til kveld. Det går også flere nattbusser i området, både på hverdager og i helgene.

Barnehager og skoler

I tillegg til den nye barnehagen som skal anlegges på Lillo gård, finnes det flere andre barnehager i nærheten. Fernanda Nissen skole ligger noen hundre meter fra de nye boligene, og er en helt ny barneskole som åpnet til skolestart 2016.

Nydalen videregående, som er en av byens mest populærere skoler, ligger også en kort spasertur fra ditt nye hjem.

I nærområdet finnes det flere skoler og barnehager.

Fine turområder

Like ved de nye boligene ligger de fine, grønne stiene langs Akerselva. Her ligger alt til rette gå- og løpeturer både oppover og nedover. Her kan du for eksempel følge elva nedover til populære Mathallen for et hyggelig møte med venner eller familie. Dersom du følger elva oppover, kan du gå helt opp til idylliske Maridalsvannet. 

Grønne uteområder i Nydalen i Oslo
Du kan følge de fine stiene langs Akerselva helt ned til byen, eller opp til det idylliske Maridalsvannet.