Hopp til innholdet
1
2
3

I salg nå

Byggestart

Innflytting

1 ledige boliger på Lunden, bygg C og D

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om hus C og D på Lunden 

Lillo Gård vil bestå av til sammen 415 selveierleiligheter, fordelt på de to områdene Lunden og Haugen. Felles for alle boligene er høy kvalitet og god planløsning. 

På Lunden flytter du til et stadig med populært boligområde i Nydalen. Få minutters gange fra boligene ligger Storo Storsenter, som kan by på 130 butikker fordelt på 56 000 kvadratmeter. Herfra er det lettvindt å komme seg rundt i Oslo med flere buss- og T-bane-avganger døgnet rundt. 

Rundt Lillo Gård er det både barnehager og skoler. Det skal i tillegg anlegges en egen barnehage på Lillo Gård. Her har du alt du trenger i kort avstand. Boligene er tegnet av 4B Arkitekter.  


Om leilighetene i Lunden, bygg C og D

Leilighetene i Lunden bygg C og D blir lyse og lettstelte, med gode solforhold og store balkonger. Boligene får en gjennomgående god standard og høy kvalitet. Leilighetene blir levert med enstavs hvitlasert eikeparkett og keramiske fliser på baderom. Alle leilighetene leveres med én sportsbod og én klesbod.

Les videre

Ingen forkjøpsrett

Salgsmøtet er nå overstått, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det først til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for å kjøpe, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Marius Holm

Marius Holm

Prosjektselger

Eskil Flakstad

Eskil Flakstad

Prosjektselger

Det finnes 5 salgstrinn til, med 25 ledige boliger på Lillo gård i Nydalen