OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
1
2
3

Utsolgt

Byggestart

Innflytting

Om hus C og D på Lunden 

Lillo Gård vil bestå av til sammen 415 selveierleiligheter, fordelt på de to områdene Lunden og Haugen. Felles for alle boligene er høy kvalitet og god planløsning. 

På Lunden flytter du til et stadig med populært boligområde i Nydalen. Få minutters gange fra boligene ligger Storo Storsenter, som kan by på 130 butikker fordelt på 56 000 kvadratmeter. Herfra er det lettvindt å komme seg rundt i Oslo med flere buss- og T-bane-avganger døgnet rundt. 

Rundt Lillo Gård er det både barnehager og skoler. Det skal i tillegg anlegges en egen barnehage på Lillo Gård. Her har du alt du trenger i kort avstand. Boligene er tegnet av 4B Arkitekter.  

Om leilighetene i Lunden, bygg C og D

Leilighetene i Lunden bygg C og D blir lyse og lettstelte, med gode solforhold og store balkonger. Boligene får en gjennomgående god standard og høy kvalitet. Leilighetene blir levert med enstavs hvitlasert eikeparkett og keramiske fliser på baderom. Alle leilighetene leveres med én sportsbod og én klesbod.

Les videre

Kontakt oss

Lurer du på noe? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Marius Holm

Marius Holm

Prosjektselger

Eskil Flakstad

Eskil Flakstad

Prosjektselger

Det finnes 1 salgstrinn til, på Lillo gård i Nydalen