OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Lunden, hus C og D

Leilighetene i hus C og D på Lunden vil bli bygget med høy kvalitet og gode planløsninger, som gjør at du får mest mulig ut av hver kvadratmeter.

Leilighetene i Lunden på Lillo Gård blir lyse og moderne, med god standard. Det blir lagt gulv i en-stavs eikeparkett i alle oppholdsrom, og keramiske fliser på baderomsgulv. 

Det medfølger en sportsbod på 5 kvadratmeter til hver leilighet, bodene vil bli plassert i kjeller tilknyttet garasjeanlegg. I tillegg vil hver leilighet ha en klesbod på minimum 3 kvadratmeter som leveres enten i leilighet eller i kjelleretasjen. Der klesbod og sportsbod blir slått sammen vil hele boden holde ventilasjons-, fuktighets- og temperaturkrav tilsvarende det en klesbod krever. Fra garasjeanlegget går det heis til hver etasje. 

Leilighetene får gode lysforhold i leilighet og store balkonger. All oppvarming av leilighetene skjer med termostatstyrt, selvregulerende gulvvarme. 

Illustrasjonen viser en stue i Lillo gård

Kjøkken

Standard kjøkkeninnredning er hvit Sigdal Horisont eller tilsvarende, med en høyde på 228 cm. Foringer over alle overskap på kjøkkenet vil bli hvite i tilsvarende farge som skap. Kjøkkenet leveres med hvitevarer av type Siemens eller tilsvarende.

Det leveres LED-lysarmaturer på underside av overskap, og avtrekkshette av type Slimline. Benkeplaten leveres i mørk grå laminatutførelse med rett, sveiset 30 mm forkant.

Det leveres underlimt 1+1/2 kum av typen Intra, Oras armatur, samt «push-open» bunnventil eller tilsvarende. Det leveres ikke fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. 

Illustrasjonen viser en stue i boligprosjektet Lillo gård

Bad

Leilighetene i hus A og B får flislagte baderom, med lysegrå, keramiske fliser i størrelsen 10x10 cm på gulv og hvite, blanke fliser i størrelsen 20x30cm på veggene. Det blir installert LED-spotlights i himling. Baderomsgulvet får vannbåren gulvvarme med manuell instilling og automatisk temperaturregulering.

Toalettet blir vegghengt i hvit porselen, med totrinns vannspyling som monteres på utenpåliggende, hvit Geberit Monolit sisterne mot vegg. Baderommet leveres med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Det monteres en 80 cm bred heldekkende benkeplate med rektangulær vask i hvitt komposittmateriale eller porselen. Platen får en underliggende, hvit skuffeseksjon med to skuffer og dempet lukking. Over vask monteres hvite skap med to hyller og speildører. Leverandør av badrominnredning er Sigdal.

Det leveres Oras armatur eller tilsvarende, samt «push-open» bunnventil. Dusjhjørne leveres med rette, innadslående vegger i klart, herdet glass. Bredden blir 80-90 cm, avhengig av romstørrelse.

Illustrasjon som viser et bad i boligprosjektet Lillo gård i Nydalen