OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i hus E

Leilighetene i hus E på Lunden vil bli bygget med høy kvalitet og gode planløsninger, som gjør at du får mest mulig ut av hver kvadratmeter.

På Lillo gård flytter du inn i et nytt og populært boligområde som ligger på gammel og historisk grunn. Her kan barna løpe fritt mellom skolegården, utearealene, Akerselva og parken. 

Boligene leveres med enstavs, hvitlasert eikeparkett med noe innslag av kvister. Gulvlister og dørterskler leveres i hvitlasert eik, med vannbåren gulvvarme med manuell innstilling og automatisk temperaturregulering. 

Gode lysforhold

Husets trappede planform er et fellestrekk for husene på Lunden. Det gir gode leilighetsplaner med mange hjørnevinduer og god fasadelengde. Husets utforming gir veldig gode lysforhold og store balkonger. De største leilighetene får lys fra tre sider. 

Illustrasjonen viser interiør i en leilighet i hus E på Lunden
Boligene leveres med enstavs hvitlasert eikeparkett.

Kjøkken

Standard kjøkkeninnredning er hvit Sigdal Horisont eller tilsvarende, med en høyde på 228 cm. Foringer over alle overskap på kjøkkenet vil bli hvite i tilsvarende farge som skap. Kjøkkenet leveres med hvitevarer av type Siemens eller tilsvarende.

Det leveres LED-lysarmaturer på underside av overskap, og avtrekkshette av type Slimline. Benkeplaten leveres i mørk grå laminatutførelse med rett, sveiset 30 mm forkant.

Det leveres underlimt 1+1/2 kum av typen Intra, Oras armatur, samt «push-open» bunnventil eller tilsvarende. Det leveres ikke fliser mellom kjøkkenbenk og overskap.

Illustrasjonen viser interiør i en leilighet i hus E på Lunden

Baderom

Leilighetene i hus E får flislagte baderom, med keramiske fliser i størrelsen 10x10 cm på gulv og hvite, blanke fliser i størrelsen 20x30cm på veggene. Det blir installert LED-spotlights i himling. Baderomsgulvet får vannbåren gulvvarme med manuell instilling og automatisk temperaturregulering.

Toalettet blir vegghengt i hvit porselen, med totrinns vannspyling som monteres på utenpåliggende, hvit Geberit Monolit sisterne mot vegg. Baderommet leveres med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Det monteres en 80 cm bred heldekkende benkeplate med rektangulær vask i hvitt komposittmateriale eller porselen. Platen får en underliggende, hvit skuffeseksjon med to skuffer og dempet lukking. Over vask monteres hvite skap med to hyller og speildører. Leverandør av badrominnredning er Sigdal.

Det leveres Oras armatur eller tilsvarende, samt «push-open» bunnventil. Dusjhjørne leveres med rette, innadslående vegger i klart, herdet glass. Bredden blir 80-90 cm, avhengig av romstørrelse.