Hopp til innholdet
1
2
3

I salg nå

Byggestart

Innflytting

1 ledige boliger på Lunden, bygg F og G

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Lunden, bygg F og G

Lillo gård vil totalt bestå av til sammen 415 selveierleiligheter, fordelt på de to områdene Haugen og Lunden. Lunden bygg F og G, vil bestå av 37 leiligheter. Felles for alle boligene er høy kvalitet og god planløsning.

På Lunden flytter du til et stadig mer populært boligområde i Nydalen. Få minutters gange fra boligene ligger Storo Storsenter, som kan by på 130 butikker fordelt på 56 000 kvadratmeter. 

Du bor like ved både barnehager og skoler. I tillegg til flere andre barnehager i området, skal det anlegges en egen barnehage på Lillo gård. Fernanda Nissen skole ligger hundre meter unna. Nydalen videregående skole er også en kort spasertur unna.


Om leilighetene i Lunden, bygg F og G

Leilighetene i Lunden bygg F og G vil bli bygget med høy kvalitet og gode planløsninger, som gjør at du får mest mulig ut av hver kvadratmeter.

Boligene leveres med enstavs hvitlasert eikeparkett og hvite, keramiske blanke fliser på baderom. Alle leilighetene leveres med én sportsbod og én klesbod.

Les videre

Meld interesse for Lillo gård

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Ingen forkjøpsrett

Salgsmøtet er nå overstått, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det først til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

 

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for å kjøpe, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Marius Holm

Marius Holm

Prosjektselger

Eskil Flakstad

Eskil Flakstad

Prosjektselger

Det finnes 3 salgstrinn til, med 18 ledige boliger på Lillo gård i Nydalen