OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Lunden, bygg F og G

Leilighetene i Lunden bygg F og G, vil bli bygget med høy kvalitet og gode planløsninger, som gjør at du får mest mulig ut av hver kvadratmeter.

På Lillo gård flytter du inn i et nytt og populært boligområde som ligger på gammel og historisk grunn. Her kan barna løpe fritt mellom skolegården, utearealene, Akerselva og parken. 

Boligene leveres med enstavs, hvitlasert eikeparkett med noe innslag av kvister, med vannbåren gulvvarme med manuell innstilling og automatisk temperaturregulering. Gulvlister og dørterskler leveres i hvitlasert eik. 

Gode lysforhold

Husenes trappede planform er et fellestrekk for husene på Lunden. Det gir gode leilighetsplaner med mange hjørnevinduer og god fasadelengde. Husets utforming gir veldig gode lysforhold og store balkonger. Flere av de største leilighetene får lys fra tre sider. 

Illustrasjonsbilde av stue og kjøkken i Lillo gård hus G

Kjøkken

Standard kjøkkeninnredning er hvit Sigdal Horisont eller tilsvarende, med en høyde på 228 cm. Foringer over alle overskap på kjøkkenet vil bli hvite i tilsvarende farge som skap. Kjøkkenet leveres med hvitevarer av type Siemens eller tilsvarende.

Det leveres LED-lysarmaturer på underside av overskap, og avtrekkshette av type Slimline. Benkeplaten leveres i mørk grå laminatutførelse med rett, sveiset 30 mm forkant.

Det leveres underlimt 1+1/2 kum av typen Intra, Oras armatur, samt «push-open» bunnventil eller tilsvarende. Det leveres ikke fliser mellom kjøkkenbenk og overskap.

Illustrasjon av stue med sofa og spisebord i leilighet på Lillo gård.

Baderom

Leilighetene i hus F og G får flislagte baderom, med lysegrå keramiske fliser i størrelsen 10x10 cm på gulv og hvite, halvblanke, liggende keramiske fliser i størrelsen 20x30 cm på veggene. Det blir installert LED-spotlights i himling. 

Toalettet blir vegghengt i hvit porselen, med totrinns vannspyling som monteres på utenpåliggende, hvit Geberit Monolit sisterne mot vegg. Baderommet leveres med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Det monteres en 80 cm bred heldekkende benkeplate med rektangulær vask i hvitt komposittmateriale eller porselen. Platen får en underliggende, hvit skuffeseksjon med to skuffer og dempet lukking. Over vask monteres hvite skap med to hyller og speildører. Leverandør av badrominnredning er Sigdal.

Det leveres Oras armatur eller tilsvarende, samt «push-open» bunnventil. Dusjhjørne leveres med rette, innadslående vegger i klart, herdet glass. Bredden blir 80-90 cm, avhengig av romstørrelse.