Slik blir boligene på Lillo gård

Den gamle Oslo-perlen Lillo gård blir hovedattraksjonen i vårt nye boligprosjekt i Nydalen. De nye boligene blir beliggende sentralt i et område som blomstrer for fullt.

Illustrasjonen viser mennesker på en balkong på Lunden

Lillo gård og flere av bygningene omkring er vernet, og de gamle bygningene blir stående igjen som viktige kulturminner i ditt nye nabolag. Her skal det anlegges både butikker, kafeer, barnehage og det jobbes også med å få etablert en restaurant i det gamle hovedhuset som tilhørte gården.

Salgsmøte 26. april

Torsdag 26. april starter vi salget av 41 nye boliger i hus E på Lunden. Her kan du velge mellom et godt utvalg at to- til fireromsleiligheter på 39 – 99,5 kvadratmeter.

OBOS-medlemmer har forkjøpsrett på salgsmøtet, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Hvis du vil bruke forkjøpsretten, må du melde deg på og delta på salgsmøtet.

Ja, jeg vil delta på salgsmøtet

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt

I salg nå

Hus A, B, C og D på Lunden

Vi har startet av 40 boliger i hus A og B og 67 boliger i hus C og D på Lunden. Her kan du velge mellom to- til fireromsleiligheter på 42 – 106 kvadratmeter. Alle boligene får egen balkong eller terrasse.

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt for hus A og B

Last ned prospekt for hus C og D

Hus 1 på Haugen

De nye leilighetene på Lillo gård har solgt svært godt, men vi har fortsatt noen leiligheter til salgs i hus 1. Her kan du velge mellom tre- til fireromsleiligheter på 67 - 112 kvadratmeter. Første etasje er forbeholdt næringslokaler, og boligene blir dermed beliggende fra andre etasje og oppover.

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt

Hus 2, 3 og 4 på Haugen er utsolgt

Alle leilighetene i hus 2, 3 og 4 er nå solgt.

Illustrasjonen viser interiør i en leilighet i hus E på LundenLillo gård har et stort og variert utvalg av nye, arealeffektive leiligheter.

Kvalitet, standard og tilvalg

Boligene på Lillo gård vil bli bygget med høy kvalitet, og en god planløsning som gjør at du får mest mulig ut av hver kvadratmeter. Prosjektet skal bygges med omtanke for nærmiljøet, og med fokus på å bevare historien som finnes på tomten.

Leilighetene får en god standard med tostavs, hvitpigmentert parkett, god takhøyde, skyvedører i glass ut til balkong eller terrasse og kjøkken fra en anerkjent kjøkkenleverandør.

Hvis du er tidlig ute, har du mulighet til å sette ditt eget preg på boligen gjennom tilvalg av blant annet parkett, kjøkken og fliser. Alle leilighetene vil leveres utstyrt med hvitevarer.

Illustrasjon som viser et bad i boligprosjektet Lillo gård i NydalenIllustrasjon som viser et bad i boligprosjektet Lillo gård i NydalenLeilighetene får en moderne og god standard, og leveres med flislagt baderom og hvitevarer.

Balkonger og uteplasser

Alle leilighetene får egen balkong eller terrasse, og på taket av to av byggene, vil det også bli anlagt felles takterrasser til glede for alle beboerne. De fleste balkongene og terrassene på Lillo gård vender mot sør og vest, noe som gir gode solforhold.

Illustrasjonen viser mennesker på en balkong på LundenAlle leilighetene på Lillo gård får egen balkong eller terrasse.

Heis, parkering og bod

Lillo gård får et felles garasjeanlegg, hvor du kan parkere bilen eller sykkelen og ta heisen rett opp til din etasje. Tre- og fireromsleilighetene kan kjøpe garasjeplass. Leilighetene får en innvendig bod, i tillegg til en sportsbod i kjelleren.

Vi bygger boligene på Lillo Gård