OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet
  • Bygges av:
  • Veidekke logo
  • Obos logo

Om Løren botaniske

Boliger
Ca. 390 leiligheter fordelt på 7 hus
Størrelse
2- til 4-roms og ca. 39 - 120 m²
Status
Reguleringsplanen er godkjent
Salgsstart/byggestart
Planlagt salgsstart 1. kvartal i 2020 med antatt byggestart høsten 2020
Innflytting
Antatt 2023
Organisering
Det er ikke avklart om det blir borettslag eller sameie

Nye boliger med store og grønne gårdsrom

I samarbeid med Veidekke planlegger vi å bygge cirka 390 leiligheter fordelt på syv bygg. Med i planen er også en barnehage med fire avdelinger.

Løren botaniske er et samarbeidsprosjekt mellom Veidekke og OBOS. Vi planlegger salgsstart på første salgstrinn i løpet av første halvdel i 2020. Det er to gårdsrom mellom byggene, og hvert gårdsrom får et eget drivhus. På de grønne takene blir det felles takterrasser,
i tillegg vil det etableres felter med sedum og blomstereng. På takterrassene blir det gode solforhold og flott utsikt over området, her vil det også være mulig å dyrke egne grønnsaker i plantekasser.

Lyse og luftige leiligheter

Boligene varierer fra to- til fireromsleiligheter med størrelser fra 39 til cirka 120 kvadratmeter. Leilighetene får lyse overflater og god tak- høyde, noe som vil gjøre rommene luftige og lyse. Noen av de største fireromsleilighetene vil ha mulighet for egen utleiedel. Materialet på fasadene vil variere mellom tre og teglstein, hvor sistnevnte vil være med på å videreføre områdets industrihistorie.

50 av boligene i Løren botaniske vil selges med OBOS Bostart-pris. Noen utvalgte leiligheter legges ut allerede i første salgstrinn. Les mer om prismodellen og se filmen

Et spennende nabolag

På Løren finner du et bredt utvalg av butikker og tjenester i nærheten. I tillegg til det brede tilbudet som allerede er etablert på Løren er det planlagt flere handelsmuligheter og spise- steder. Det er flere barnehager på Løren og ikke langt unna finner du nye Løren skole samt Sinsen barneskole. Refstad skole og Frydenberg ungdomsskole ligger også rett i nærheten.

Grønn transport

Løren T-banestasjon ligger i samme gate som prosjektet og flere busslinjer, blant annet linje 23 og 24, har holdeplass bare et kvartal unna. Herfra kan du også ta flybussen. Det blir også ladestasjon for elsykkel, felles hobbyrom med flere bruksområder som
reparasjon/vask av sykkel, egen vask for de firbente, samt smøre- bod for skientusiasten. For deg med elbil tilrettelegger vi for ladepunkt. Det legges også opp til bildelingsordning.

Fra industriområde til et hyggelig nabolag

Den 17 mål store tomten er kjent som «Jordan- kvartalet». Deler av eksisterende bebyggelse har tidligere huset Jordan børste- og malefabrikk. Ett av byggene har et intakt Jordan- relieff som er velkjent for mange Oslo-beboere. Relieffet vil gjenoppbygges i
fasaden på det bygget vi ferdigstiller først i Løren Botaniske.

Meld interesse og hold deg oppdatert

Er du interessert i å høre mer om prosjektet? Meld interesse i skjemaet under og få alle de nyeste oppdateringene på e-post. Du vil også få informasjon om videre planleggingsprosess og salgsstarter.

Meld interesse for Løren botaniske

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når salget starter.

Bli medlem

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Hanne Larsen

Prosjektselger

Thomas Rasmussen

Prosjektselger