OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Grønn park med sittende mennesker og blå himmel.

Livet i Løren botaniske

Ønsker du deg en hverdag der både byen og marka er like i nærheten, der det er grønt og luftig og du kan dyrke dine egne urter på takterrassen? Som beboer i Løren botaniske får du alt dette – og så mye mer.

Det du trenger like i nærheten

Løren har vært gjennom en stor transformasjon de siste årene og snart står en ny by i byen klar. Hele området oppgraderes og tilpasses et moderne byliv med urbane kvaliteter. Her vil du finne alt du trenger, fra dagligvare, apotek og bokhandel, til dyreklinikk og frisør – og nye tilbud dukker stadig opp.

Løren har et bredt serveringstilbud, og flere av stedene har uteservering i sommerhalvåret. I tillegg til det brede tilbudet som allerede er etablert på Løren er det planlagt flere handelsmuligheter og spisesteder.

Illustrasjonsfoto av et par som holder hender på Løren.

Grønn transport

I samme gate som Løren botaniske ligger også Løren T-banestasjon, som tar deg direkte til sentrum på under 20 minutter. Flere busslinjer, blant annet linje 23 og 24, går fra holdeplassen kun et kvartal unna. I tillegg går nattbuss og flybuss like i nærheten.

Det blir også ladestasjon for elsykkel, felles hobbyrom med flere bruksområder som reparasjon/vask av sykkel, egen vask for de firbente, samt smørebod for skientusiasten. For deg med elbil tilrettelegger vi for ladepunkt, og det legges også opp til bildelingsordning.

Rulletrapp sett ovenfra og ned til t-banestoppet på Løren.

Barnehager og skoler

Har du barn i barnehage- eller skolealder? I Løren botaniske er det planlagt en barnehage med fire avdelinger, i tillegg til flere andre barnehager i nærheten. Ikke langt unna finner du nye Løren barneskole, og Sinsen barneskole, Refstad skole og Frydenberg ungdomsskole ligger også rett i nærheten.

Illustrasjon av fasaden til Løren skole.

Et spennende nabolag

Treningssenter finnes i området, og det er også et rikt tilbud av organiserte aktiviteter for både barn og voksne. Alt fra fotball, håndball og andre lagidretter til kampsport, sykkel og tennis – og mye mer.

Er du interessert i kunst og kultur, er det mye spennende som skjer i Kanonhallen like ved Løren torg. Her er det stor takhøyde i dobbel forstand, og trenger du god plass til et arrangement kan du til og med leie den.