OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Løren botaniske

Leilighetene i Løren botaniske blir lyse og luftige, med gode planløsninger som passer for deg, uansett hvilken livssituasjon du er i.

I Løren botaniske får du en moderne leilighet med god standard.

Moderne og funksjonelt

Leilighetene har store vinduer og en god takhøyde på cirka 2,6 meter, noe som gjøre leilighetene lyse og luftige. Det leveres hvitlasert, trestavs eikeparkett i oppholdsrommene.

Her vises kjøkkenet med grønne fronter, som er ett av fire standardvalg.

Kjøkken

Kjøkkeninnredningen som leveres er av typen Uno fra Sigdal eller tilsvarende, med slette fronter, stålhåndtak og benkeplate i laminat. Her kan du velge mellom fire forskjellige stiler som standard, så du finner noe som passer for deg.

Overskapene får en høyde på cirka 228 centimeter over gulvet, med LED-belysning i underkant. Alle kjøkken leveres klargjort for integrerte hvitevarer og de kan du bestille som tilvalg.

På badet blir det sandfargede fliser med matt overflate på vegger og gulv.

Bad

Det blir varme i gulvet og downlights i taket som kan dimmes.

Baderomsinnredningen leveres med hvite skuffer med helstøpt servant, og over servanten monteres det speilskap med belysning og stikk. Dusjdørene leveres i hovedsak i klart herdet glass, og toalettet er vegghengt i hvitt porselen. 

Alle beboerne har tilgang på felles takterrasse.

Balkonger og uteplasser

De fleste leilighetene vil ha egen balkong eller markterrasse, og beboerne har også tilgang til felles takterrasse med gode muligheter for dyrking av egne grønnsaker og urter.

Finn din bolig

Se nærmere på planløsninger, plassering og priser i boligvelgeren.

Gå til boligvelgeren