OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
1
2
3

I salg nå

Byggestart

Innflytting

29 ledige boliger på Løren botaniske, salgstrinn 2

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Løren botaniske

I det andre salgstrinnet kan du velge mellom 59 nye to- til fireromsleiligheter i Hus 2. Størrelsen på leiligetene i dette trinnet vil variere fra 39 til 98 kvadratmeter. Leilighetene får lyse overflater og god takhøyde, som vil gjøre rommene luftige og lyse.

I samarbeid med Veidekke planlegger vi å bygge cirka 390 leiligheter fordelt på syv bygg. Med i planen er også en barnehage med fire avdelinger.

Det er to gårdsrom mellom byggene, og hvert gårdsrom får et eget drivhus. På de grønne takene blir det felles takterrasser,
i tillegg vil det etableres felter med sedum og blomstereng. På takterrassene blir det gode solforhold og flott utsikt over området, her vil det også være mulig å dyrke egne grønnsaker i plantekasser.

Om leilighetene i Løren botaniske

I Løren botaniske får du en moderne leilighet med store vinduer og god takhøyde. Leilighetene er stilrene og funksjonelle, slik at du kan sette ditt eget preg på ditt nye hjem. Det leveres hvitlasert, trestavs eikeparkett i oppholdsrommene.

Les videre

Meld interesse for Løren botaniske

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Ingen forkjøpsrett

Fristen for å forkjøp er utløpt, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Hanne Larsen

Hanne Larsen

Prosjektselger

Thomas B. Rasmussen

Thomas B. Rasmussen

Prosjektselger

Det finnes 1 salgstrinn til, med 23 ledige boliger på