OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om Lumanders hage

Boliger
Cirka 215 leiligheter
Størrelse
2 til 4 rom
Status
Venter på godkjent rammesøknad
Salgsstart
Planlagt høsten 2020
Innflytting
Planlagt 2023
Organisering
Ikke avklart

Lumanders hage på Ensjø

I Ensjøbyen skal vi bygge cirka 215 nye og flotte leiligheter. De minste leilighetene blir toroms, og de største fireroms. Alle leilighetene får egen balkong eller uteplass, og noen kommer også med mulighet for utleiedel. Det blir felles takterrasse på flere av byggene. Mellom byggene vil det være et stort og åpent gårdsrom som er godt skjermet fra både Ensjøveien og Sigurd Hoels vei.

Det blir tilrettelagt for bildelingsordning, elbil- og elsykkel-lading, samt parkering for lastesykler. I tillegg er det satt av plass til et stort felleslokale med kjøkken og egen utleiedel forbeholdt alle i borettslaget. I dette prosjektet skal det også bygges en barnehage med fire avdelinger, denne kommer i den ene enden av prosjektet mot grøntdrag og gangvei.

Bo godt på Ensjø

Ensjøbyen blir et helt nytt knutepunkt like utenfor Oslo sentrum. Opp mot 7000 boliger skal bygges her, og grøntområder, butikker
og kafeer, skoler og barnehager er under etablering. Her får du alt du trenger utenfor døra, samtidig som du bor rett ved kollektivtransport
og enkelt kommer deg hvor som helst i byen. Fra Ensjø T-banestasjon er det bare tre stopp til Oslo S. Her bor du fortsatt tett på bylivet og alt det har å by på, samtidig som du har gode muligheter for å trekke deg tilbake og senke tempoet.

Nærområdene

Ensjøbyen ligger svært sentralt til, og også i nærområdene finner du gode muligheter for kulturopplevelser og rekreasjon. Nabolagene Kampen og Tøyen har et rikt utvalg av butikker, restauranter og kafeer. Både Kampen økologiske bondegård, Botanisk hage og Kampen
park ligger en kort rusletur unna. Etter hvert kommer det nye Tøyenbadet på plass. Herfra går det også sykkelsti helt til Lillomarka.

Meld interesse for Lumanders hage

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når salget starter.

Bli medlem

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Benedicte Wien

Prosjektselger

Thomas Rasmussen

Prosjektselger