OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
1
2
3

I salg nå

Byggestart

Innflytting

1 ledige boliger på Bygg A – salgstrinn 1

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Middelthunet

Nå kan du sikre deg et helt nytt hjem med unik beliggenhet. I Middelthunet vil du ha alt du kjenner, alt du trenger – rett rundt hjørnet.

Boligprosjektet er et samarbeid mellom Veidekke og OBOS og består totalt av 329 leiligheter med god standard. I dette salgstrinnet kan du velge mellom 46 flotte tre- til femromsleiligheter med en rekke moderne fasiliteter. Størrelsene varierer fra rundt 55 til 389 kvadratmeter.

Om leilighetene i Middelthunet

Leilighetene i Middelthunet kommer med god standard. Store vinduer og takhøyde på cirka 2,50 meter gir leilighetene en lys og luftig atmosfære. De smarte løsningene og de flotte fasilitetene gjør dette til et godt sted å leve.

Les videre

Meld interesse for Middelthunet

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Ingen forkjøpsrett

Salgsmøtet er nå overstått, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det først til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Camilla Melsgard

Prosjektselger

Karianne Nagell Prytz

Prosjektselger

Det finnes 5 salgstrinn til, med 87 ledige boliger på Middelthunet på Majorstuen