OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet
Illustrasjon av en leilighet i Middelthunet. Viser kjøkken og spisebord samt utgang til balkong.

Om leilighetene i Middelthunet

I Middelthunet bygg A – salgstrinn 1 skal Veidekke og OBOS utvikle moderne leiligheter med høy standard. Les mer om de ulike leilighetstypene.

Illustrasjon av en leilighet i Middelthunet. Viser stue samt spiseplass.
Illustrasjon av eksempel på treromsleilighet

Stor treroms med romslig balkong

Leilighetene kommer med god takhøyde, store vinduer og skyvedør ut til balkong. Både kjøkkenet og badet er gjennomført og moderne. Kommer med enstavs hvitpigmentert eikeparkett som standard. Nyt hverdagen med vannbåren varme i gulvet og balansert ventilasjon.

Illustrasjon av en leilighet med balkong i Middelthunet. Viser utsikt fra balkongen og inn i kjøkken og stue.
Illustrasjon av eksempel på fireromsleilighet

Fireroms med to balkonger og to bad

Disse praktiske leilighetene kommer med romslige rom og moderne innredning. Leveres med enstavs hvitpigmentert eikeparkett som standard. Kommer med skyvedørsgarderobe i bronsedører og store vinduer. Praktiske skyvedører ut til balkongene. Det er vannbåren varme i gulvet, og det balanserte ventilasjonsanlegget sikrer stabil innetemperatur i samtlige rom.

Illustrasjon av en leilighet i Middelthunet. Viser stue samt spiseplass.
Illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Toppleilighet med privat takterrasse

En leilighet for deg som ønsker det aller beste. Nyt hverdagen med en stor takterrasse på hele 74 kvm2 med plass til loungegruppe. Inne i denne eksklusive leiligheten får du åpen stue- og kjøkkenløsning, moderne bad og romslige soverom. Store vinduer sikrer en lys og god atmosfære. Det er skyvedør ut til terrassen. Kommer med balansert ventilasjon og vannbåren varme i gulvet.

Illustrasjon av en leilighet i Middelthunet. Viser spiseplass samt sofa i bakgrunnen.
Illustrasjon av eksempel på femromsleilighet

Femroms – et hus i en leilighet

Flytt inn i en eksklusiv leilighet. Her kan du nyte hverdagen med åpen stue og kjøkkenløsning,  romslige soverom, moderne bad og godt med oppbevaringsplass. Det er skyvedør ut til balkong og store vinduer som slipper inn mye lys. Her får du enstavs hvitpigmentert eikeparkett som standard. Kommer med balansert ventilasjon og vannbåren varme i gulvet.

 

Se flere leiligheter i boligvelgeren 

Finn din bolig