OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Illustrasjon av en leilighet i Middelthunet. Viser åpen planløsning mellom spiseplass, kjøkken og stue.

Om leilighetene i Middelthunet

I Middelthunet skal Veidekke og OBOS bygge moderne leiligheter med høy standard. Skap din egen drømmebolig ved å sette ditt personlige preg på interiøret.

Illustrasjon av en leilighet i Middelthunet. Viser spiseplass samt stue.

Boligene i Middelthunet er utviklet med fokus på god plassutnyttelse og smarte løsninger. Store vinduer og takhøyde på cirka 2,60 meter gjør disse leilighetene lyse og luftige. Her bor du i et moderne, men lunt hjem som legger til rette for både hyggelig samvær og tilbaketrukne stunder.

Nyt hverdagen i et moderne hjem med smarthusteknologi, som sikrer en enkel og hyggelig hverdag – uansett om du er på farten eller ønsker en rolig kveld hjemme. Samtlige leiligheter leveres med balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning, som gir et godt inneklima i alle rom.

De fleste leilighetene kommer med balkong eller terrasse, hvor flere får flott utsikt over Frognerparken og Oslofjorden.

Illustrasjon av en leilighet i Middelthunet. Viser kjøkken og spisebord samt utgang til balkong.

Et urbant og stilrent hjem

Vi har satt sammen tre ulike interiørkonsepter for leilighetene i Middelthunet, slik at du kan sette ditt personlige preg på drømmeboligen din. Velg ett av våre ferdige interiørkonsepter for å skape den helheten du ønsker, eller sett sammen din helt egen innredning basert på de flotte tilvalgsmulighetene.

Interiørkonseptet som er valgt som standard kalles «urban eleganse» – et interiør med et moderne og stilrent uttrykk. Elegante farger som lys grå og brunsort skaper en raffinert og intim atmosfære, samtidig som det fremhever fargene ellers i rommet. Disse leilighetene leveres med enstavsparkett i hvitpigmentert eik i alle oppholdsrom.

Det tilhørende kjøkkenet kommer med glatte fronter fra mørk grå til mørkbeiset eik. Fargetonene tas opp i benkeplaten og skaper en fin overgang. Det sofistikerte uttrykket fortsetter på badet, som kommer med fliser på vegg og gulv i varme beigetoner.

Illustrasjon av et soverom i en leilighet i Middelthunet.

Sett ditt personlige preg

Gjør din nye leilighet til din helt egen ved å velge en av tilvalgsmulighetene. Velger du konseptet «tidløs enkelhet», får du et hjem med nøytrale og lyse farger. Det hvite, sammen med de lyse og varme beigetonene, skaper en god atmosfære i leiligheten.

Kjøkkenet har glatte fronter i lyse og nøytrale farger, uten for store kontraster i innredningen. Det lyse inntrykket fortsetter på badet, med hvite veggfliser og gulv i lyse toner fra varm beige til lys grå.

Det andre tilvalget kalles «myk minimalisme». Interiøret gir deg en rolig og elegant stil, med duse fargetoner i en nøytral gråskala. Disse fargene ser flott ut sammen med de fleste andre farger, og gjør det enkelt å innrede leiligheten helt etter din egen stil. Kjøkkeninnredningen kommer i en stilfull gråtone, mens du på gulvet kan velge mellom lys eller grålig eik. På badet kan du få grå fliser på vegg og gulv, eller mørkere gråtoner for den mer dristige.

 

Illustrasjon av en leilighet med balkong i Middelthunet. Viser utsikt fra balkongen og inn i kjøkken og stue.

Se nærmere på leilighetene i boligvelgeren

Finn din bolig