OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Illustrasjon av en leilighet i Middelthunet. Viser stue samt soverom.

Om leilighetene i Middelthunet hus A – salgstrinn 2

I hus A – salgstrinn 2 finner du flotte leiligheter med god takhøyde og store vindusflater som gir mye lys. 

Alle leilighetene i Middelthunet kommer med god standard. Store vinduer og takhøyde på cirka 2,50 meter gir leilighetene en lys og luftig atmosfære. De smarte løsningene og de flotte fasilitetene gjør dette til et godt sted å leve.

Toromsleiligheter

Leilighetene leveres med enstavs hvitpigmentert eikeparkett og skyvedør ut til balkong. Kjøkkenet er tidsriktig og praktisk, og baderommet er delikat og flislagt. Det er vannbåren varme i gulvet, og en balansert ventilasjon sikrer stabil innetemperatur i samtlige rom.

Les mer om interiøret og tilvalgsmulighetene

Illustrasjon av en leilighet i Middelthunet. Viser åpen planløsning mellom spiseplass, kjøkken og stue.
Illustrasjon av eksempel på toromsleilighet

Nyt utsikten på takterrassen

Mange av leilighetene har egen balkong, og i tillegg har alle tilgang til felles takterrasser som gir både sol og fantastisk utsikt. Takterrassen i hus A kommer med en rekke fasiliteter. Du kan dra nytte av flotte loungegrupper, eget utekjøkken, utedusj og toalett. Takterrassene vil bestå av ulike soner som tilrettelegger for ulike behov, om du vil nyte et hyggelig selskap eller en rolig stund med en god bok. Enkelte sittegrupper kommer under tak.

Illustrasjon av takterrasse i Middelthunet
Illustrasjon av takterrasse

Finn din bolig i boligvelgeren