OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Illustrasjon av en leilighet i Middelthunet. Viser spiseplass samt stue.

Om leilighetene i Middelthunet

I Middelthunet bygg A – salgstrinn 3 skal Veidekke og OBOS utvikle moderne leiligheter med god standard. Les mer om de ulike leilighetstypene.

Illustrasjon av en leilighet i Middelthunet. Viser kjøkken med kjøkkenøy samt spiseplass.

Stor treroms med romslig balkong

Leilighetene kommer med god takhøyde, store vinduer og skyvedør ut til balkong. Både kjøkkenet og badet er gjennomført og moderne. Kommer med enstavs hvitpigmentert eikeparkett som standard. Nyt hverdagen med vannbåren varme i gulvet og balansert ventilasjon.

Illustrasjon av en leilighet i Middelthunet. Viser spiseplass samt sofa i bakgrunnen.

Fireroms med to balkonger og to bad

Disse praktiske leilighetene kommer med romslige rom og moderne innredning. Leveres med enstavs hvitpigmentert eikeparkett som standard. Kommer med skyvedørsgarderobe i bronsedører og store vinduer. Praktiske skyvedører ut til balkongene. Det er vannbåren varme i gulvet, og det balanserte ventilasjonsanlegget sikrer stabil innetemperatur i samtlige rom.

Illustrasjon av en leilighet i Middelthunet. Viser stue samt spiseplass.

Toppleilighet med privat takterrasse

En leilighet for deg som ønsker det aller beste. Nyt hverdagen med en stor takterrasse med plass til loungegruppe. Inne i denne eksklusive leiligheten får du åpen stue- og kjøkkenløsning, moderne bad og romslige soverom. Store vinduer sikrer en lys og god atmosfære. Det er skyvedør ut til terrassen. Kommer med balansert ventilasjon og vannbåren varme i gulvet.

Se flere leiligheter i boligvelgeren 

Finn din bolig