Hopp til innholdet

Velkommen til salgsmøte for Middelthunet bygg A – salgstrinn 3

Nå legger Veidekke og OBOS ut nye, attraktive leiligheter i Middelthunet for salg. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett på salgsmøtet, men møtet er åpent for alle. Vil du bruke forkjøpsretten, må du melde deg på!

Det tredje salgstrinnet består av 45 tre- til femromsleiligheter. For å sikre deg en av disse leilighetene må du melde deg på og delta på salgsmøtet.

Tid og sted for salgsmøtet

Tid: Tirsdag 26. februar kl. 18.00. Dørene åpner kl. 17.00.
Sted: Colosseum kino, Majorstuen – se kart(Lenke ut) (Google). 

På salgsmøtet får du vite mer om Middelthunet og kjøpsprosessen. Deretter kjøper OBOS-medlemmene bolig etter tur. Den som har vært medlem lengst får velge bolig først. Til slutt får ikke-medlemmer velge og kjøpe bolig etter loddtrekning. De som kjøper bolig på salgsmøtet signerer en forenklet, men bindende kontrakt.

Fullmakt 

Er du forhindret fra å møte opp selv? Da kan du sende en stedfortreder med signert fullmakt.

Skal du benytte deg av ansienniteten til noen andre i familien? Da må du fylle ut og ta med deg skjema for å kjøpe og overføre salgskontrakt.

Dette må du ha på plass før salgsmøtet

Finansiering

Vi må vite at du har finansieringen i orden før du kan kjøpe. På salgsmøtet må du derfor ta med et finansieringsbevis, eller telefonnummer til en kundekontakt i banken din som kan bekrefte finansieringen. OBOS-banken hjelper deg gjerne med dette(Lenke ut)

For å kunne bruke forkjøpsretten, må du i tillegg:

• Være OBOS-medlem og ha betalt kontingenten.
• Melde deg på salgsmøtet før det starter.
• Møte opp til salgsmøtet i god tid. 

Er du ikke OBOS-medlem? Du kan få forkjøpsrett med en gang ved å melde deg inn nå!

Kom i god tid

Vi bruker listen over påmeldte til å registrere deg når du ankommer salgsmøtet. Kommer du for sent må du velge bolig til slutt, uansett om du er medlem eller ikke.

Ja, jeg vil delta på salgsmøtet

E-post er ikke gyldig.