OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Stue ut mot store vinduer.

Om leilighetene i Middelthunet bygg B – salgstrinn 1

I bygg B – salgstrinn 1 finner du flotte leiligheter med god takhøyde og store vindusflater som gir mye lys.

Alle leilighetene i Middelthunet kommer med god standard. Store vinduer og takhøyde på cirka 2,50 meter gir leilighetene en lys og luftig atmosfære. De smarte løsningene og de flotte fasilitetene gjør dette til et godt sted å leve. I bygg B kan du velge mellom 46 flotte toromsleiligheter.

Stue og spisekrok i en av leilighetene i Middelthunet.

Slik blir toromsleilighetene

De aller fleste leilighetene kommer med balkong eller markterrasse. Leilighetene leveres med enstavs hvitpigmentert eikeparkett og skyvedør ut til balkong. Kjøkkenet er tidsriktig og praktisk, og baderommet er delikat og flislagt. Det blir vannbåren varme i gulvet, og balansert ventilasjon sikrer stabil innetemperatur i samtlige rom.

Les mer om interiøret og tilvalgsmulighetene

Balkong inn mot stue i en av leilighetene i Middelthunet.
Illustrasjon av en balkong i en toromsleilighet i bygg B.

Nyt utsikten på takterrassen

I tillegg til at de fleste leilighetene har egen balkong, vil alle ha tilgang til felles takterrasser som gir både sol og fantastisk utsikt. Takterrassen vil bestå av ulike soner som tilrettelegger for ulike behov, om du vil nyte et hyggelig selskap eller en rolig stund med en god bok. Enkelte sittegrupper kommer under tak.

Finn din bolig

Se nærmere på planløsninger, plassering og priser i boligvelgeren.

Gå til boligvelgeren