OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Velkommen til salgsmøte for Middelthunet bygg B – salgstrinn 2

26. august har du på nytt muligheten til å sikre deg en av de attraktive leilighetene i Middelthunet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett på salgsmøtet, men møtet er åpent for alle. Vil du bruke forkjøpsretten, må du melde deg på!

Det andre salgstrinnet i bygg B består av 48 tre- og fireromsleiligheter. For å sikre deg en av disse leilighetene må du melde deg på og delta på salgsmøtet. 

Meld deg på

Av hensyn til smittevern vil det være begrenset med plasser. Derfor må alle fra din husstand som ønsker å komme også melde seg på.

Tid og sted for salgsmøtet

Tid: Onsdag 26. august kl. 18.00. Dørene åpner kl. 17.00.
Sted: Colosseum kino, Majorstuen – se i kart 

På salgsmøtet får du vite mer om Middelthunet og kjøpsprosessen. Deretter kjøper OBOS-medlemmene bolig etter tur. Den som har vært medlem lengst får velge bolig først. Til slutt får ikke-medlemmer velge og kjøpe bolig etter loddtrekning. De som kjøper bolig på salgsmøtet signerer en forenklet, men bindende kontrakt. 

Kan du ikke delta på salgsmøtet?

Da kan du sende inn en digital kjøpsbekreftelse på forhånd. Den digitale kjøpsbekreftelsen er bindende. Det betyr at dersom boligen du ønsker deg er ledig når turen kommer til deg, er boligen din. 

Frist for å signere digital kjøpsbekreftelse er nå utløpt.

Har du sendt inn digital kjøpsbekreftelse, vil du få tilsendt en lenke til stream av salgsmøtet i forkant.

Skal du benytte deg av ansienniteten til noen andre i familien? Da må du fylle ut og ta med deg skjema for å kjøpe og overføre salgskontrakt.

Dette må du ha på plass før salgsmøtet

Finansiering

Vi må vite at du har finansieringen i orden før du kan kjøpe. På salgsmøtet må du derfor ta med et finansieringsbevis, eller telefonnummer til en i banken din som kan bekrefte finansieringen. OBOS-banken hjelper deg gjerne med dette(Lenke ut)

For å kunne bruke forkjøpsretten, må du i tillegg:

  • Være OBOS-medlem og ha betalt kontingenten
  • Melde deg på salgsmøtet før det starter
  • Møte opp til salgsmøtet i god tid

Kom i god tid

Vi bruker listen over påmeldte til å registrere deg når du ankommer salgsmøtet. Kommer du for sent må du velge bolig til slutt, uansett om du er medlem eller ikke

Er du ikke OBOS-medlem?

Du kan få forkjøpsrett med en gang ved å melde deg inn nå!

Ja, jeg vil delta på salgsmøtet for Middelthunet

E-post er ikke gyldig.