OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Illustrasjon av stue i en leilighet i bygg C i Middelthunet

Om leilighetene i Middelthunet bygg C

I Middelthunets bygg C får du en moderne leilighet med god standard. Velg mellom to-, tre- eller fireromsleiligheter som alle har store vinduer, god takhøyde og en god atmosfære.

Illustrasjon av stue i en leilighet i bygg C i Middelthunet

Toroms med egen balkong eller fransk balkong

De flotte toromsleilighetene kommer med god takhøyde og store vindusflater som gir mye lys. De leveres med enstavs hvitpigmentert eikeparkett og skyvedør ut til balkongene. Leilighetene mot øst har utgang til en romslig balkong, mens leilighetene mot vest har fransk balkong. Kjøkkenet er tidsriktig og praktisk, og baderommene er delikate og flislagte. Det er vannbåren varme i gulvet. Den balanserte ventilasjonen sikrer stabil innetemperatur i samtlige rom.

Illustrasjon av balkong og leilighet i Middelthunet hus C

Stor treroms med romslig balkong

Her får du et gjennomtenkt hjem med en praktisk og åpen planløsning. Kjøkkenet er delvis tilbaketrukket, og det er plass til spisestue. Leilighetene kommer med god takhøyde, store vinduer og skyvedør ut til balkong. Både kjøkkenet og badet er gjennomført og moderne. Leilighetene kommer med enstavs hvitpigmentert eikeparkett som standard, med vannbåren varme i gulvet og balansert ventilasjon.

 

Illustrasjon av en leilighet i Middelthunet. Viser stue samt spiseplass.

Fireroms med to balkonger og to bad

Disse praktiske leilighetene kommer med romslige rom og moderne innredning. Leilighetene leveres med enstavs hvitpigmentert eikeparkett som standard, med skyvedørsgarderobe i bronsedører og store vinduer. Det er praktiske skyvedører ut til balkongene, og inngang til eget bad fra hovedsoverom. Det er vannbåren varme i gulvet, og det balanserte ventilasjonsanlegget sikrer stabil innetemperatur i samtlige rom.

Se leilighetene i boligvelgeren 

Finn din bolig