OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Illustrasjon av bakgård i Middelthunet

Livet i Middelthunet

Veidekke og OBOS utvikler boligdrømmen midt på Majorstuen. I Middelthunet har du alt du kjenner, alt du trenger, rett rundt hjørnet.

Vi etablerer et helt nytt og attraktivt bomiljø i denne levende, tradisjonsrike bydelen. Vi bygger moderne byleiligheter, med varig kvalitet og høye krav til utforming.

Kjenn på følelsen av å bo i et fremtidsrettet hjem med smarthusteknologi. Benytt deg av praktiske fasiliteter som heis, garasje og gjesteleiligheter. Nyt utsikt over Frognerparken og hele veien ned til Oslofjorden fra flotte felles takterrasser. I Middelthunet blir det godt å leve.

Et unikt nabolag

Det er ikke den perfekte leiligheten eller den unike beliggenheten alene som gjør at vi elsker å bo der vi bor. Vi ønsker å bo i et nabolag der vi føler oss velkommen og kan leve et godt liv.

I Middelthunet blir det høy kvalitet både inne og ute. Gårdsrommet rammes inn av moderne arkitektur og frodige grøntarealer, og på bakkeplan vil du finne flere servicetilbud. Nyt kaffen på den lokale kafeen eller ta den med og spaser langs gaten mellom de flotte byggene. Middelthunet skal være et nabolag hvor du kan kjenne på bypulsen, men også trekke deg tilbake i rolige, frodige omgivelser.

Få steg til det meste

På Majorstuen bor du midt i smørøyet. Her har du et mangfold av kulturelle aktiviteter og spennende restaurantopplevelser rett rundt hjørnet. En liten spasertur unna finner du blant annet Colosseum kino, Vigeland-museet og Litteraturhuset. Kombiner en kulturell opplevelse med en deilig middag på en av de mange flotte restaurantene i området.

For deg som ønsker et aktivt liv er det en rekke alternativer i nær omkrets. SATS Elixia Colosseum er nærmeste treningssenter, men det finnes også en rekke andre alternativer utendørs. Bli med på en yogatime i parken, ta frem skøytene på Frogner stadion eller inviter vennegjengen med på en turnering på Frogner Tennis.

Idylliske Frognerparken

Fantastiske Frognerparken er Middelthunets nærmeste nabo. Hit tar du med deg vennegjengen på piknik, går deg en tur i frodige omgivelser eller setter deg under et tre med en god bok. På varme sommerdager er det lite som slår en familiedag på Frognerbadet.

Bildet viser en person som hopper i bassenget i Frognerbadet samt flere som bader.

Varierte shoppingmuligheter

På Majorstuen finner du Bogstadveien, en av Oslos mest kjente handlegater med det beste innen shopping. Her finner du både eksklusive high end-merker og mange av kjedebutikkene.

Rett ved Colosseum finner du Colosseum senter, hvor du får tak i alt du trenger i hverdagen. Her finner du dagligvarebutikker som Mathuset Jacob’s og Meny, apotek, blomsterhandel og Vinmonopolet.

Bildet viser Valkyrie plass på Majorstuen.

Skoler og barnehager

I Middelthunet vil det åpnes en helt ny barnehage med fire avdelinger. Du finner også godt etablerte barnehager som Månestråle barnehage og Stallen barnehage i umiddelbar nærhet. Ikke langt unna ligger også to av Oslos største skoler, Majorstuen barne- og ungdomsskole og Uranienborg barne- og ungdomsskole.

Gode kollektivforbindelser

Majorstuen er et knutepunkt for flere av hovedstadens perler. Her kan du benytte deg av både t-bane, trikk eller buss. Ta en søndagstur opp til Holmenkollen og nyt utsikten over byen eller utnytt varme sommerdager med en utflukt til flotte Bygdøy. Fra Majorstuen og Middelthunet er det kort vei til nye eventyr i hverdagen.

Bildet viser Majorstuen T-banestasjon.

Meld interesse for Middelthunet

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd