OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Velkommen til visningssenteret i Middelthunet

Besøk visningssenteret vårt i Middelthunsgate 21C. Her kan du bli bedre kjent med boligprosjektet, området og kjøpsprosessen.

I visningssenteret kan du se nærmere på modellen av Middelthunet og hvordan prosjektet vil se ut når det står klart, samt materialer og tilvalgsløsninger for leilighetene. Ønsker du prospekt og prislister finner du også dette i her.

 

Illustrasjon av utsikt over Oslofjorden fra takterrasse i Middelthunet

Interiør og materialer

Her finner du informasjon om og kan se nærmere på interiørkonseptet og materialene som er valgt som standardleveranse for leilighetene. Da blant annet kjøkken, gulv, baderomsfliser, veggfarge og garderobe.

Kjøper du en bolig i Middelthunet kan du også velge mellom flere tilvalgsalternativer for å sette ditt eget preg på boligen. Dette vil vår tilvalgsansvarlige hjelpe deg med, og hun forteller deg gjerne mer om hvilke muligheter du har til å skape ditt eget drømmehjem.

Les om interiørkonseptene for Middelthunet

Illustrasjon av en leilighet i Middelthunet. Viser åpen planløsning mellom spiseplass, kjøkken og stue.

 

Les om boligene