OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Bildet viser det boligprosjektet Middelthunet fra lufta med Frognerparken i forgrunn.

Nå skjer det mye spennende på Middelthunet!

Med Frognerparken rett utenfor døren og gangavstand til Bogstadveien, har Middelthunet en helt unik beliggenhet på Majorstuen.

Her bor du tett på alt du trenger for det gode livet i byen; spennende restaurantopplevelser, underholdning, trening, shopping og hyggelige grøntområder.

Over 300 nye leiligheter

På Middelthunet blir det rundt 330 flotte leiligheter fra 43 til 390 kvadratmeter, fordelt på tre bygg. Boligene er tegnet med fokus på god plassutnyttelse og smarte planløsninger med høy kvalitet. Flere av leilighetene vil også ha flott utsikt over Frognerparken og ut mot Oslofjorden.

Følg med!

Det er stor interesse for de kommende leilighetene i Middelthunet. På prosjektets hovedside vil vi holde deg oppdatert på siste nytt. Her vil du blant annet få mer informasjon om salgsstart, om åpning av visningssenteret og kunne kikke i både boligvelger og prospekt så snart dette er klart. Du vil også kunne lese mer om hvordan det blir å bo i Middelthunet – og midt på populære Majorstuen.

Så følg med, vi gleder oss til å fortelle deg med om prosjektet i tiden fremover!

Les mer om Middelthunet