OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Ny bolig
Oslo
Oen

Om Oen

Boliger
Cirka 150 leiligheter
Størrelse
2 til 4 rom
Salgsstart
Planlagt 2021
Kollektivtilbud
20 min. til Oslo S med T-bane
Organisering
Ikke vedtatt
Innflytting
Ikke vedtatt

Nye boliger på Ammerud

OBOS planlegger å bygge cirka 150 nye leiligheter like ved Ammerud T-bane. Prosjektet er helt nytt og planleggingen er i gang. Herfra er det kun 20 minutter med T-bane til og fra Oslo sentrum. Prosjektet får flotte områder rundt seg, med skoler, barnehager, idrettshaller og tur- og friluftsområder. 

Alle de rundt 150 leilighetene vil vende mot sør eller vest. Et flertall av leilighetene vil ha en side inn mot parken og en side ut mot «naturen». Alle leilighetene har balkong.

Høy miljøstandard og spektakulær arkitektur

Boligprosjektet Oen planlegges som et sirkelformet bygg. Bygget skal produsere fornybar energi nok til å kompensere for de klimagassutslippene driften av bygget utgjør. Dette løses blant annet ved å dekke store deler av taket med solceller samt ved å isolere vegger og tak i større grad enn det som i dag gjøres på standardbygg.

Oen vil få et stort felles gårdsrom med mulighet for både avslapning og aktiviteter. Her blir det ulike sittegrupper og små parsellområder hvor du kan dyrke dine egne grønnsaker. Det blir også et fellesareal innendørs med blant annet kjøkken, bad og soverom som beboerne selv disponerer.

Planlagt salgsstart i 2021

Boligprosjektet er i starten av planleggingen og det forventes at salget av de nye boligene skal starte fra 2021. 

Meld interesse og hold deg oppdatert

Er du interessert i å høre mer om prosjektet? Meld interesse og få alle de nyeste oppdateringene på e-post. Du vil også få informasjon om salgsstart og planleggingsprosessen. 

Meld interesse for Oen

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når salget starter.

Bli medlem

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Knut Olsen Hvattum

Prosjektleder