OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Oppsal senter borettslag

Boligen vil ligge i et svakt hellende terreng mot Haakon Tveters vei i vest, og leilighetene får svært gode lys- og solforhold.

Leilighetene har lys eikeparkett og en generell takhøyde på ca. 2,5 meter, som gir en god romfølelse. Det vil bli bygget solrike balkonger eller terasser på bakkeplan i alle leilighetene. Beboere kan også benytte seg av en felles takterrassene i bygget, som har optimale solforhold hele dagen og flott utsikt. 

Leilighetene vil bli tilknyttet fjernvarmenett og bli oppvarmet med radiatorer.

Illustrasjon av et soverom i Oppsal senter. Veggene er lyse med parkett på gulvet. I rommet står det en dobbeltseng, og på veggen bak sengen henger det to bilder. Fra soverommet er det en utgang til en balkong og det er et eget bad i tilknytning til soverommet.

Kjøkken

Kjøkkenet vil få moderne innredning type HTH (Kvadrat) med hvitoljet eik heltre benkeplate og integrerte hvitevarer fra Siemens. 

Skuffesesksjonene vil ha demping og det blir grepsfrie overskap. Mange av kjøkkene i leilighetene vil bli levert med høyskap. I tillegg blir det en stilren, enkeltkums kjøkkenvask i benkeplaten. 

Illustrasjon av et kjøkken i Oppsal senter. Kjøkkenet har hvite fronter og benkeplate i tre. Til høyre i bildet er det et spisebord med fire sorte stoler. I taket henger det en sort pendellampe.

Bad

Badet vil ha god kvalitet og her får du lyse fliser, der gulvflisene blir 20x20 cm i mørkegrå, samt 40x20 cm lyse, liggende fliser på vegg. 

Det vil bli gulvvarme og downlights i taket og dusjveggene blir inn/utadslående i herdet glass. Servanten på badet blir nedfelt med skuffeseksjon under. Alle badene vil være tilrettelagt med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. 

illustrasjon som viser stuen i en toromsleilighet i Oppsal senter.